Γιουσέιν Μπολτ: Οι γυναίκες σπρίντερ μας έχουν ξεπεράσει -Οι άνδρες δεν τρέχουμε γρήγορα πια - iefimerida.gr

Γιουσέιν Μπολτ: Οι γυναίκες σπρίντερ μας έχουν ξεπεράσει -Οι άνδρες δεν τρέχουμε γρήγορα πια

Φωτογραφία: AP/ Petr David Josek
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γιουσέιν Μπολτ μπορεί να μην έχει δείξει ακόμη την ταχύτητα που τον έκανε διάσημο, αλλά δεν ανησυχεί μήπως χάσει στο τελευταίο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της καριέρας του, τον επόμενο μήνα. Αλλωστε, όπως είπε, κανένας αντίπαλός του δεν έχει τρέξει γρήγορα.

«Δεν ξέρω γιατί. Το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι ότι οι άνδρες που έτρεχαν όπως εγώ- ο Τάισον Γκέι, ο Ασάφα Πάουελ, όλοι αυτοί- απλά μεγαλώνουν. Οπότε έρχεται η νέα γενιά τώρα. Υποθέτω θα χρειαστούν χρόνο για να ωριμάσουν», είπε ο Τζαμαϊκανός παγκόσμιος ρέκορντμαν, που έβγαλε το... καπέλο στις γυναίκες σπρίντερ.

«Τα κορίτσια μας έχουν ξεπεράσει πραγματικά τα τελευταία τρία χρόνια. Τρέχουν πολύ γρήγορες επιδόσεις. Είναι πραγματικά ανταγωνιστικές. Τους βγάζω το καπέλο για το υψηλότερο επίπεδό τους. Νομίζω ότι εμείς απλά γερνάμε», δήλωσε ο Μπολτ, ο οποίος ακόμη δεν έχει κατέβει τα 10 δευτερόλεπτα φέτος. Αλλά αυτό δεν τον ανησυχεί, καθώς όπως σημείωσε και άλλες χρονιές τον θεωρούσαν ξεγραμμένο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιουσέιν Μπολτ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ