8 τρόποι να φορέσεις το λευκό t-shirt και να μη μοιάζει βαρετό [εικόνες] - iefimerida.gr

8 τρόποι να φορέσεις το λευκό t-shirt και να μη μοιάζει βαρετό [εικόνες]

seamsforadesire.com
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πιο απλό κομμάτι της γκαρνταρόμπας σας γίνεται αφορμη για πολύ δυνατούς και stylish συνδυασμούς.

Λευκό t-shirt: Το ρούχο μέσα στο οποίο μπορεί να έχετε περάσει τη μισή σας ζωή και μπορείτε να φοράτε ξανά και ξανά (και ξανά-συνήθως μέχρι να τρυπήσει κάπου στον ώμο και να το αντικαταστήσετε).

Βλέπετε είναι από αυτά τα κομμάτια που δε φεύγουν ποτέ από τη μόδα και που μπορούν να φορεθούν ά-νε-τα από το γυμναστήριο, μέχρι τη βραδινή έξοδο.

Πόσο δύσκολο μπορεί να είναι να το συνδυάσεις ένα τόσο πασπαρτού κομμάτι; Από καθόλου έως πολύ. Βλέπετε, μπορεί να μην προκείται για ένα ρούχο με περίτεχνα σχέδια, κοψίματα ή χρώματα που κρύβει στιλιστικές παγίδες, αλλά ακριβώς επειδή μιλάμε για κάτι basic, ίσως να χρειάζεται λίγη παραπάνω δόση δημιουργικότητας και φαντασίας για να αναδειχθεί και να μη μοιάζει «ρούχο σπιτιού».

Επειδή όμως είναι πολύ εύκολο να χαθείτε στις απεριόριστες επιλογές που σάς δίνει, σάς βρήκαμε μερικά από τα πιο σικ στιλιστικά παραδείγματα που θα δώσουν έμπνευση για πολύ δυνατά λουκ.

Δες τους πιο όμορφους τρόπους να συνδυάσεις το λευκό t-shirt στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ