Πρόβα τζενεράλε της ΑΕΚ ενόψει Champions League - Απόψε κόντρα στη Γάνδη - iefimerida.gr

Πρόβα τζενεράλε της ΑΕΚ ενόψει Champions League - Απόψε κόντρα στη Γάνδη

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πρώτο της φιλικό και τελευταίο πριν από τη μάχη με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League δίνει απόψε η ΑΕΚ απέναντι στην Γάνδη (20:30, Novasports3).

Μετά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Πολωνία, η ΑΕΚ δίνει το πρώτο της φιλικό παιχνίδι απόψε κόντρα στην Γάνδη, στην πρόβα τζενεράλε ενόψε του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του εκτός από τον Κώστα Γαλανόπουλο, ο οποίος μετά τον τραυματισμό του συνεχίζει με ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του αν και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, σήμερα θα ξεκινήσει με την 11άδα και τη διάταξη που θα παρατάξει την ερχόμενη Τρίτη στο ΟΑΚΑ κόντρα στους Ρώσους.

Αυτό μεταφράζεται σε ένα σύστημα 4-4-1-1, έχοντας βασικό επιθετικό τον Λιβάγια και πίσω του τον Κλωναρίδη ενώ στα δύο άκρα αναμένεται να ξεκινήσουν οι Μάνταλος και Τρίστασον.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Champions League αεκ Γάνδη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ