Προς νέα αναβολή η συνάντηση Παπαδήμου-πολιτικών αρχηγών - iefimerida.gr

Προς νέα αναβολή η συνάντηση Παπαδήμου-πολιτικών αρχηγών

Στις 5 το αύριο το απόγευμα η συνάντηση Παπαδήμου-πολιτικών αρχηγών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Aπό μέρα σε μέρα αναβάλλεται η συνάντηση του Λουκά Παπαδήμου με τους πολιτικούς αρχηγούς.Σύμφωνα με νέες πληροφορίες η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί όπως φαίνεται το Σάββατο και την Κυριακή θα ακολουθήσει υπουργικό συμβούλιο.

Στην κρίσιμη αυτή σύσκεψη Γιώργος Παπανδρέου, Αντώνης Σαμαράς και Γιώργος Καρατζαφέρης καλούνται να λάβουν δραματικές αποφάσεις την ώρα που η τρόϊκα «έχει βάλει το μαχαίρι στο λαιμό» της κυβέρνησης ώστε να μειωθούν άμεσα μισθοί και συντάξεις.

Τα κοινά σημεία των τριών κομμάτων δεν είναι πολλά έτσι όπως τουλάχιστον έχουν διατυπωθεί από τις ηγεσίες τους.Αντίθετα ορισμένα από τα βασικά «σημεία τριβής» είναι τα ζητήματα της αλλαγής των εργασιακών σχέσεων αλλά και οι διαφωνίες στην διαδικασία στήριξης των τραπεζών.

Ένα ακόμη «αγκάθι» στη συνεννόηση των πολιτικών αρχηγών είναι και το θέμα του 13ου και 14ου μισθού αλλά αυτό των επικουρικών συντάξεων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ