Τσιπς λαχανικών -Γιατί η νέα λιχουδιά δεν είναι καθόλου αθώα - iefimerida.gr

Τσιπς λαχανικών -Γιατί η νέα λιχουδιά δεν είναι καθόλου αθώα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λαχανικά. Μια ομάδα τροφών που παρότι δεν είναι όλοι οι άνθρωποι εξοικειωμένοι με την κατανάλωση τους, αποτελεί σημαντική πηγή θρεπτικών και πολύτιμων για τον οργανισμό ουσιών και μάλιστα, ο σωστός συνδυασμός των λαχανικών της μπορεί να συμβάλλει στην απώλεια σωματικού βάρους.

Για όλους εκείνους, που δυσκολεύονται όμως να αποκτήσουν μια καλή σχέση με τα λαχανικά, οι γνώστες της μαγειρικής πειραματίστηκαν και έβαλαν όλη τους την τέχνη για να δημιουργήσουν μια εναλλακτική πρόταση, τα λαχανικά που σερβίρονται σε μορφή τσιπς.

Παραπέμπουν στα κλασικά τσιπς, αλλά διαφέρουν στο χρώμα και τη γεύση και κανείς μπορεί να τα βρει σε καταστήματα όπως σούπερ μάρκετ και να τα πάρει μαζί του όπως είναι συσκευασμένα για να τα απολαύσει σαν σνακ οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

Ωφελούν όμως τελικά την υγεία και πόσο «αθώες» είναι οι θερμίδες τους;

Δείτε τι κρύβουν τα φαινομενικά αθώα τσιπς λαχανικών στο BOVARY.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ