Γιάννης Νικοπολίδης: Ο κούκλος γιος του Αντώνη τρολάρει τον πατέρα του [εικόνα] - iefimerida.gr

Γιάννης Νικοπολίδης: Ο κούκλος γιος του Αντώνη τρολάρει τον πατέρα του [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάποιοι τον χαρακτηρίζουν κλώνο του πατέρα του, ενώ ορισμένοι θεωρούν ότι έχει πάρει κάτι από τα χαρακτηριστικά της μητέρας του.

Ο Γιάννης Νικοπολίδης είναι ο γιος του Αντώνη και της Βάσως Νικοπολίδη. Και λόγω γονιδίων αλλά και σκληρής δουλειάς, πιθανότατα θα μας απασχολήσει πολύ κάτω από τα δοκάρια. Εκτός από ταλέντο όμως, ο Γιάννης Νικοπολίδης διαθέτει και χιούμορ και το αποδεικνύει μέσα από τα social media.

Η τελευταία του σκανδαλιά είναι το σχόλιο που άφησε σε φωτογραφία που ανέβασε ο πατέρας του από τη Λευκάδα, όπου απολαμβάνει με τη σύζυγό του, τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Ο Αντώνης Νικοπολίδης επισκέφτηκε τους καταρράκτες που βρίσκονται στο Νυδρί και ανέβηκε σε ένα δύσβατο και λίγο επικίνδυνο σημείο. Η σύζυγός του τον απαθανάτισε και ο ίδιος ανέβασε τη φωτογραφία στο Instagram.

Δείτε πώς τρόλαρε τον Αντώνη Νικοπολίδη ο γιος του, στο BOVARY.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ