Μια παραλία της Ελλάδας μαύρη σαν πίσσα που δεν έχει καμία σχέση με τη Σαντορίνη [εικόνες] - iefimerida.gr

Μια παραλία της Ελλάδας μαύρη σαν πίσσα που δεν έχει καμία σχέση με τη Σαντορίνη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο τόπος μας είναι γεμάτος εκπλήξεις. Τι καλύτερο λοιπόν από το να περάσετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές εξερευνώντας κι ανακαλύπτοντας μερικά από τα καλά κρυμμένα μυστικά του;

Αν το φετινό καλοκαίρι έχετε μια τέτοια διάθεση και σας «τρώει» η επιθυμία να ξεφύγετε από τα δεδομένα, τις χρυσές αμμουδιές και τα γαλαζοπράσινα νερά που θυμίζουν περισσότερο εξωτικό τοπίο, τότε σας προτείνουμε μια παραλία, μαύρη σαν την πίσσα, που θα γίνει ο πρωταγωνιστής του φωτογραφικού σας άλμπουμ και θα κάνει τους πάντες να απορήσουν με τη φυσική της, αλλά άγρια ομορφιά.

Κι αν ο νου σας πάει στην πολύ δημοφιλή Σαντορίνη, που η ηφαιστειακή φύση της έδωσε ένα μοναδικό περιβάλλον, στο οποίο ανήκει μια παραλία με χοντρή μαύρη άμμο, εμείς θα σας πάρουμε από τις Κυκλάδες και θα βάλουμε πλώρη για τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου.

Διαβάστε περισσότερα στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ