Θεσσαλονίκη: Προσλήψεις στην ΕΥΑΘ μετά από 14 χρόνια -Επιασαν δουλειά 11 νέοι υπάλληλοι - iefimerida.gr

Θεσσαλονίκη: Προσλήψεις στην ΕΥΑΘ μετά από 14 χρόνια -Επιασαν δουλειά 11 νέοι υπάλληλοι

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Νέος αέρας» πνέει από σήμερα στην ΕΥΑΘ Α.Ε., καθώς 11 μόνιμοι νέοι υπάλληλοι ανέλαβαν καθήκοντα 14 χρόνια μετά την τελευταία προκήρυξη για πρόσληψη μόνιμου προσωπικού.

Παράλληλα, να σημειωθεί ότι η διαδικασία περατώθηκε όπως προβλέπεται μέσω ΑΣΕΠ.

Αξίζει να τονιστεί πως το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένονται από το ΑΣΕΠ και τα αποτελέσματα για τις 70 θέσεις προσωπικού ΔΕ κατηγορίας διαφόρων ειδικοτήτων, που είχε προκηρύξει.

«Οι προσλήψεις τακτικού προσωπικού υπήρξαν ‘στοίχημα’ της νέας διοίκησης από την πρώτη κιόλας ώρα. Η κάλυψη των οργανικών κενών με μόνιμο προσωπικό και σε συνθήκες απόλυτης διαφάνειας κι αξιοκρατίας θα επιτρέψει την ενδυνάμωση της εταιρείας, τη βέλτιστη λειτουργία της ως εταιρείας κοινής ωφέλειας και τη διεκπεραίωση του επιχειρησιακού και επενδυτικού μας σχεδιασμού», σημείωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΑΘ, Γιάννης Κρεστενίτης.

Τέλος, επισημαίνεται πως η τελευταία προκήρυξη για πρόσληψη τακτικού προσωπικού στην ΕΥΑΘ Α.Ε. είχε γίνει το 2003, όταν οι μόνιμοι εργαζόμενοι ανέρχονταν σε 606 άτομα. Στο εξής ο αριθμός τους μόνο μειωνόταν, με το μόνιμο προσωπικό πριν από την πρόσληψη των νέων υπαλλήλων να είναι 218 άτομα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΥΑΘ προσλήψεις ΑΣΕΠ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ