10 διαχρονικά μαγαζιά για ποτό και νόστιμο φαγητό στην πλατεία Μαβίλη - iefimerida.gr

10 διαχρονικά μαγαζιά για ποτό και νόστιμο φαγητό στην πλατεία Μαβίλη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οσοι έχουμε περάσει τα τριάντα, η πλατεία Μαβίλη πάντα θα μας θυμίζει τις μέρες της εφηβείας μας, τότε που τα βράδια μαζευόμασταν στην πλατεία και πίναμε μπίρες, οραματιζόμενοι το μέλλον.

Σήμερα το πρόσωπο της Μαβίλη έχει αλλάξει ριζικά, δεν έχει εκείνο το «αλήτικο» στυλ, όμως παραμένει μια μικρή και παραδόξως δροσερή όαση στην πόλη.

Από το πρωί όσοι δουλεύουν στο κέντρο την επιλέγουν για ένα μικρό διάλειμμα ή για τα επαγγελματικά τους ραντεβού, ενώ τα βράδια γεμίζει από παρέες όλων των ηλικιών, που χαλαρώνουν, πίνοντας το ποτό τους. Η αίσθηση είναι ότι βρίσκεστε στην πλατεία του χωριού, καθώς η Μαβίλη παραμένει μια από τις ελάχιστες περιοχές του κέντρου που διατηρεί ακόμα τα χαρακτηριστικά της γειτονιάς. Εδώ δεν θα ακούσετε εκκωφαντικές μουσικές, δεν χρειάζεται να ντυθείτε επίσημα, και μπορείτε να συζητήσετε ή να φλερτάρετε με τις ώρες.

Δείτε τα 10 μαγαζιά που είναι (σχεδόν από πάντα) στην πλατεία Μαβίλη στο BOVARY.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ