«Η Τζένιφερ Λόρενς δεν είναι αρκετά ωραία για να παίξει τον ρόλο της Σάρον Τέιτ» [βίντεο] - iefimerida.gr

«Η Τζένιφερ Λόρενς δεν είναι αρκετά ωραία για να παίξει τον ρόλο της Σάρον Τέιτ» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δεν είναι αρκετά ωραία». Ενώ η Τζένιφερ Λόρενς και η Μάργκοτ Ρόμπι είναι υποψήφιες για να ερμηνεύσουν τον ρόλο της Σάρον Τέητ στη νέα ταινία «Οικογένεια Μάνσον» την οποία θα σκηνοθετήσει ο Quentin Tarantino, η αδελφή της δολοφονηθείσας έκανε την επιλογή.

Για την Debra Tate, η Τζένιφερ Λόρενς δεν πληροί τα απαραίτητα κριτήρια ομορφιάς.

Η Debra Tate:

«Η Τζένιφερ Λόρενς δεν είναι αρκετά ωραία για να παίξει τον ρόλο της Σάρον Τέιτ» [βίντεο] | iefimerida.gr 0


«Είναι και οι δύο εξαιρετικά ταλαντούχες ηθοποιοί, αλλά εγώ θα επέλεγα την Μάργκοτ, απλά εξαιτίας της ομορφιάς της. Η εμφάνισή της θυμίζει εκείνη της Σάρον», εκτίμησε η Debra Tate, σύμφωνα με το σάιτ TMZ.
«Δεν έχω τίποτα εναντίον της Τζένιφερ Λόρενς αλλά δεν είναι αρκετά ωραία για να παίξει την Σάρον. Είναι φρικτό να το λέω αλλά έχω τα κριτήριά μου. Η φυσική ομορφιά δεν θα έπρεπε να είναι τόσο σημαντική αλλά τα έξι χρόνια δημόσιας ζωής της Σάρον βασίζονταν αποκλειστικά στην εξαιρετικά όμορφη παρουσία της που ήταν φυσική και τέλεια», πρόσθεσε η αδελφή της.

«Η Τζένιφερ Λόρενς δεν είναι αρκετά ωραία για να παίξει τον ρόλο της Σάρον Τέιτ» [βίντεο] | iefimerida.gr 1


Ο Tarantino θα ακολουθήσει την συμβουλή της Debra Tate; Αγνωστο. Ωστόσο η αδελφή της Σάρον Τέητ θα ήθελε να συναντηθεί με τον διάσημο σκηνοθέτη πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα.
«Νομίζω ότι ο κ. Ταραντίνο θα έπρεπε να με συναντήσει (…) Δεν είμαι αντίθετη με το σχέδιό του αλλά είναι πολύ ανήσυχη για τον τρόπο με τον οποίο θα περιγράψει την αδελφή μου. Θα ήθελα να καθήσω να συζητήσω μαζί του. Θα πρέπει να την περιγράψει όπως ακριβώς ήταν, να μην το κάνει με αισθησιακό τρόπο ή να μην επαναλάβει τα φρικτά πράγματα που γράφουν για εκείνη στο ίντερνετ», είπε.

«Η Τζένιφερ Λόρενς δεν είναι αρκετά ωραία για να παίξει τον ρόλο της Σάρον Τέιτ» [βίντεο] | iefimerida.gr 2

Ο φόνος της Σάρον Τέητ
Ήταν 9 Αυγούστου του 1969, όταν ο Τσάρλς Μάνσον και η συμμορία του, εισέβαλαν στο σπίτι της Σάρον Τέιτ και την δολοφόνησαν. Ήταν μόλις 26 χρονών και έγκυος στο παιδί του Ρομάν Πολάνσκι.

«Η Τζένιφερ Λόρενς δεν είναι αρκετά ωραία για να παίξει τον ρόλο της Σάρον Τέιτ» [βίντεο] | iefimerida.gr 3
«Η Τζένιφερ Λόρενς δεν είναι αρκετά ωραία για να παίξει τον ρόλο της Σάρον Τέιτ» [βίντεο] | iefimerida.gr 4
«Η Τζένιφερ Λόρενς δεν είναι αρκετά ωραία για να παίξει τον ρόλο της Σάρον Τέιτ» [βίντεο] | iefimerida.gr 5



Η Σάρον Τέιτ, γεννήθηκε στις 24 Ιανουαρίου του 1943, στο Ντάλας του Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών. Κόρη στρατιωτικού, αναγκαζόταν να μετακομίζει συχνά πυκνά στην παιδική της ηλικία, λόγω των μεταθέσεων του πατέρας της.

Την εποχή που ζούσε στην Ιταλία, κέρδισε έναν τίτλο ομορφιάς, γεγονός που την βοήθησε να συμμετάσχει σε κάποιες ιταλικές ταινίες. Κατά την επιστροφή στην Αμερική και στο Χόλιγουντ, θα γνωρίσει το 1967 τον Πολωνό σκηνοθέτη, Ρομάν Πολάνσκι.
Ο Πολάνσκι, θα την ερωτευθεί και την ίδια χρονιά θα της δώσει έναν χαρακτηριστικό ρόλο στο φιλμ "Η Νύχτα των Βρικολάκων" (The Fearless Vampire Killers - 1967). Μία παράξενα όμορφη ταινία, με στοιχεία παρωδίας, αλλά και θρίλερ.

«Η Τζένιφερ Λόρενς δεν είναι αρκετά ωραία για να παίξει τον ρόλο της Σάρον Τέιτ» [βίντεο] | iefimerida.gr 6



Στην ταινία, ο καθηγητής Αμβρόσιος και ο βοηθός του Άλφρεντ, πηγαίνουν στην Τρανσυλβανία με σκοπό να βρουν και να εξοντώσουν βρικόλακες. Βρισκόμενοι σε ένα μικρό χωριό, δεν αργούν να βρουν τον δρόμο για ένα κοντινό κάστρο όπου ζει ο κόμης Κρόλοκ με τον γκέι γιο του. Ο Κόμης τους προσκαλεί να λάβουν μέρος στον χορό που διοργανώνει και στο ιδιόμορφο γεύμα, που πρόκειται να ακολουθήσει...
Στις 20 Ιανουαρίου του 1968, η Σάρον Τέιτ και ο Ρομάν Πολάνσκι θα παντρευτούν, γεγονός που θα μειώσει αισθητά τις επαγγελματικές δραστηριότητες της Σάρον. Ενώ παράλληλα μέσα στον επόμενο χρόνο η Σάρον Τέιτ περιμένει να γεννήσει και το πρώτο τους παιδί, καρπό του έρωτα τους.
Αποκορύφωμα φυσικά ήταν η δολοφονία της ετοιμόγεννης σχεδόν γυναίκας του το 1969 από τα χέρια μιας ομάδας χίπηδων που πήραν το όνομα «Manson Family» από τον Charles Manson, τον αρχηγό τους.

«Η Τζένιφερ Λόρενς δεν είναι αρκετά ωραία για να παίξει τον ρόλο της Σάρον Τέιτ» [βίντεο] | iefimerida.gr 7



Χρειάστηκαν τρεις μήνες για να καταλήξουν οι έρευνες στον Τσαρλς Μάνσον και στην αποκαλούμενη «Οικογένειά» του. Ο Μάνσον, γεννημένος το 1934, είχε ήδη εκτίσει αρκετά χρόνια στη φυλακή και την περίοδο εκείνη βρίσκεται ελεύθερος, έχοντας δημιουργήσει μία ιδιαίτερη ομάδα - συμμορία, με βάση το τρίπτυχο: σεξουαλική απελευθέρωση, ναρκωτικά και θρησκευτικές εσχατολογικές θεωρίες για τη συντέλεια του κόσμου... Το ιδιόμορφο αυτό νομαδικό κοινόβιο ονομαζόταν «Οικογένεια».

«Η Τζένιφερ Λόρενς δεν είναι αρκετά ωραία για να παίξει τον ρόλο της Σάρον Τέιτ» [βίντεο] | iefimerida.gr 8



Ο Τσαρλς Μάνσον Μάντοξ είχε μια έμμονη ιδέα που τη μετέδιδε και στους οπαδούς του: «Πρέπει να κάνουμε ένα έγκλημα που θα τραβήξει την προσοχή όλου του κόσμου», θα πει αργότερα στο δικαστήριο.

«Η Τζένιφερ Λόρενς δεν είναι αρκετά ωραία για να παίξει τον ρόλο της Σάρον Τέιτ» [βίντεο] | iefimerida.gr 9

Πώς έγινε το έγκλημα
Ήταν Σάββατο βράδυ και η Σάρον Τέιτ, έγκυος οκτώ μηνών, ήταν συντροφιά με τέσσερις φίλους της. Ο Ρομάν Πολάνσκι είχε γύρισμα στην Ευρώπη και η υπηρέτρια είχε βγει γιατί ήταν το βράδυ που είχε ρεπό. Μήνες αργότερα, κατά τη διάρκεια της δίκης για τις δολοφονίες εκείνης της νύχτας, θα γινόταν γνωστό ότι οι γείτονες άκουσαν πυροβολισμούς γύρω στη μία το πρωί, ότι τα σκυλιά τρελάθηκαν ανάμεσα στις δύο και στις τρεις η ώρα και ότι γύρω στις τέσσερις ακούστηκαν κι άλλοι πυροβολισμοί.

Στις οκτώ το πρωί έφθασε η υπηρέτρια στο σπίτι, μπήκε από την κουζίνα και αντίκρισε το φρικτό θέαμα. Βρήκε τα ντουλάπια και το ψυγείο άδεια, το τηλέφωνο κομμένο και στο σαλόνι... τα διαμελισμένα σώματα της Σάρον Τέιτ και των καλεσμένων της. Στους τοίχους υπήρχαν γραμμένα συνθήματα, σε έναν από αυτούς ήταν γραμμένες οι λέξεις Ηelter Skelter που είχαν γραφτεί με το αίμα των θυμάτων ακολουθώντας τις οδηγίες του Τσαρλς Μάνσον, που χωρίς να αναμειχθεί, κατεύθυνε τους οπαδούς του από την άνεση μιας πολυθρόνας, ως άλλος σκηνοθέτης...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ