«Δεν θα τραβήξω το σχοινί» -Αλεξιπτωτιστής έστειλε μήνυμα στη σύζυγό του ότι αυτοκτονεί [εικόνες] - iefimerida.gr

«Δεν θα τραβήξω το σχοινί» -Αλεξιπτωτιστής έστειλε μήνυμα στη σύζυγό του ότι αυτοκτονεί [εικόνες]

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Facebook /Vitantonio Capotorto
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας έμπειρος αλεξιπτωτιστής αυτοκτόνησε πηδώντας από αεροπλάνο, ενώ λίγο προηγουμένως είχε στείλει στη σύζυγό του μήνυμα λέγοντάς της ότι δεν θα ανοίξει το αλεξίπτωτο κατά την πτώση.

Ο Βιταντόνιο Καποτόρτο, μόλις 27 ετών, έστειλε το βιντεοσκοπημένο μήνυμα στη σύζυγό του Κονστάνζα Λιτελίνι, στο οποίο της έλεγε ότι δεν θα τραβούσε το σχοινί που ανοίγει το αλεξίπτωτο και ότι θα πήγαινε κάπου υπέροχα. Στη συνέχεια πήδηξε από τα 13.500 πόδια.

Η 25χρονη σύζυγός του, βλέποντας το μήνυμα, έτρεξε στο κέντρο skydiving στο DeLand της Φλόριντα και παρακάλεσε το προσωπικό να εμποδίσει τον άντρα της να πηδήξει. Τότε, ένας υπάλληλος επικοινώνησε με τον πιλότο του αεροπλάνου, ο Καποτόρτο όμως είχε ήδη πηδήξει.

Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες για να βρεθεί η σορός του, η οποία τελικά εντοπίστηκε λίγο αργότερα κοντά στο δημοτικό αεροδρόμιο της περιοχής.

«Δεν θα τραβήξω το σχοινί» -Αλεξιπτωτιστής έστειλε μήνυμα στη σύζυγό του ότι αυτοκτονεί [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Φωτογραφία: Facebook /Vitantonio Capotorto

Το ζευγάρι εργάστηκε στη United Parachute Technologies, μια εταιρεία που ασχολείται με αλεξίπτωτα. Ο Καποτόρτο, Ιταλός στην καταγωγή, ήταν έμπειρος αλεξιπτωτιστής και είχε πηδήξει περισσότερες από 600 φορές. Στα προφίλ του στα κοινωνικά δίκτυα είχε πλήθος φωτογραφιών και βίντεο από τις πτώσεις του με αλεξίπτωτο.

Εργαζόμενη, πάντως, στο κέντρο που πήγε πριν αυτοκτονήσει δήλωσε ότι φαινόταν κανονικός πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο και απογειωθεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αλεξιπτωτιστής αυτοκτονία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ