Βολές Τζανακόπουλου σε δικαστές: Η απόφαση για την Ηριάννα καταγράφεται στο «μαύρο βιβλίο» της ελληνικής Δικαιοσύνης - iefimerida.gr

Βολές Τζανακόπουλου σε δικαστές: Η απόφαση για την Ηριάννα καταγράφεται στο «μαύρο βιβλίο» της ελληνικής Δικαιοσύνης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κυβέρνηση συνεχίζει την επίθεση εναντίον της Δικαιοσύνης.

Μετά τον υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή και το αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, και το Μέγαρο Μαξίμου εξαπέλυσε επίθεση μέσω του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου, ο οποίος υποστήριξε ότι η απόφαση για την Ηριάννα καταγράφεται στο «μαύρο βιβλίο» της ελληνικής Δικαιοσύνης

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο», ο κ. Τζανακόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά πως «η Δικαιοσύνη δημιουργεί την υπόνοια ότι κρίνει και σταθμίζει τις υποθέσεις και με κριτήρια πέραν της αυστηρής νομικής κρίσης».

Όπως ανέφερε o κυβερνητικός εκπρόσωπος, «είναι μια κακή εξέλιξη το γεγονός ότι άλλοι καταδικασμένοι για πράξεις πολύ μεγάλης κοινωνικής απαξίας έχουν κριθεί άξιοι του ευεργετήματος της αναστολής και δύο νέα παιδιά θα παραμείνουν στη φυλακή. Η χθεσινή απόφαση καταγράφεται στο "μαύρο βιβλίο" της ελληνικής Δικαιοσύνης».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ