Η Κέιτ Μίντλετον «παίζει» με τη διπλωματία της μόδας -Με φόρεμα Πολωνής σχεδιάστριας στη Βαρσοβία [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Κέιτ Μίντλετον «παίζει» με τη διπλωματία της μόδας -Με φόρεμα Πολωνής σχεδιάστριας στη Βαρσοβία [εικόνες]

Φωτογραφία: Instagram @gosiabaczynska_official
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η δούκισσα του Κέμπριτζ Κέιτ Μίντλετον φαίνεται πως ξέρει πολύ καλά πως το στιλ της είναι ένα ισχυρό «όπλο» στην πολιτική, με τη διπλωματία της μόδας να έχει πάντα τη δική της αξία.

Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ προσγειώθηκαν χθες στην Πολωνία, με τη δούκισσα να επιλέγει ένα λευκό outfit με την υπογραφή της αγαπημένης της Σάρα Μπάρτον του brand Alexander McQueen, το οποίο συνδύασε με nude γόβες Gianvito Rossi. Τον λαιμό της κοσμούσε ένα εντυπωσιακό κολιέ με ρουμπίνι, ενώ στα χέρια κρατούσε ένα κόκκινο clutch της Jenny Packham.

Η εμφάνισή της στα λευκά με τις κόκκινες λεπτομέρειες έκαναν πολλούς να μιλήσουν για διπλωματία της μόδας, καθώς τα χρώματα θυμίζουν την πολωνική σημαία.

Η Κέιτ Μίντλετον «παίζει» με τη διπλωματία της μόδας -Με φόρεμα Πολωνής σχεδιάστριας στη Βαρσοβία [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Η Κέιτ Μίντλετον «παίζει» με τη διπλωματία της μόδας -Με φόρεμα Πολωνής σχεδιάστριας στη Βαρσοβία [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Οι Βρετανοί γαλαζοαίματοι το βράδυ βρέθηκαν στο πάρτι του Βρετανού πρέσβη της Πολωνίας, με την Κέιτ Μίντλεντον να παραμένει πιστή στο λευκό χρώμα αυτή τη φορά, όμως, με μαύρες λεπτομέρειες.

Το κοκτέιλ midi φόρεμά της με το ιδιαίτερο σχέδιο στη μέση και τις μαύρες γραμμές σχεδίασε η Πολωνή Gosia Baczynska. Το ανοικτό ντεκολτέ της κάλυπτε ένα κολιέ με εντυπωσιακά μεγάλα μαργαριτάρια, το οποίο είχε επιλέξει και στην επίσκεψή της στο Παρίσι, τον Μάρτιο.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GOSIA BACZYŃSKA (@gosiabaczynska_official) στις Ιούλ 17, 2017, 1:04μμ PDT

Σύμφωνα με την Telegraph, το φόρεμα αποτελεί δημιουργία για την δούκισσα του Κέμπριτζ και πρόκειται για παραλλαγή φορέματος που παρουσιάστηκε στην κολεξιόν της Πολωνής σχεδιάστριας τον περασμένο Αύγουστο. Ενα παρόμοιο φόρεμα σε μίνι πωλείται στην ιστοσελίδα της Baczynska προς 1262 ευρώ.

The Duke and Duchess were introduced to a mix of guests including those from the worlds of business, art, fashion & NGOs #RoyalVisitPoland pic.twitter.com/DzmLtTvVxk

«Η Baczynska θέλει να κάνει τις γυναίκες να αισθάνονται μοναδικές με τις δημιουργίες της, διατηρώντας την ουσία της λειτουργικότητας. Μεταμορφώνει το πνεύμα, τον αισθησιασμό, το μυστήριο σε πραγματική δύναμη», σημειώνεται στην ιστοσελίδα της.

Παρόλο που η βάση της είναι στη Βαρσοβία, η Baczynska έχει δεσμούς με το Λονδίνο, καθώς σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στη βιογραφία της παραιτήθηκε από την Καλών Τεχνών για να μετακομίσει στη βρετανική πρωτεύουσα το 1991. Εκεί, εργάστηκε ως μοδίστρα και τελειοποίησε τις δεξιότητές της σχετικά με τη μόδα. Επειτα, επέστρεψε στην Πολωνία για να ξεκινήσει την επιχείρησή της.

Οσον αφορά την Κέιτ Μίντλεντον, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιεί τη διπλωματία της μόδας σε επίσκεψή της. Στο Παρίσι, είχε εντυπωσιάσει με Chanel, ενώ στην Ινδία είχε επιλέξει τον σχεδιαστή Ναέεμ Καν.

Η Κέιτ Μίντλετον «παίζει» με τη διπλωματία της μόδας -Με φόρεμα Πολωνής σχεδιάστριας στη Βαρσοβία [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κέιτ Μίντλεντον Πολωνία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ