Εντοπίστηκε βλήμα στην παραλία Αλυκές του Βόλου -Κλείνει για τους λουόμενους - iefimerida.gr

Εντοπίστηκε βλήμα στην παραλία Αλυκές του Βόλου -Κλείνει για τους λουόμενους

Φωτογραφία: intimenews.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βλήμα, πιθανότατα από όλμο, εντοπίστηκε τη Δευτέρα από λουόμενο στην παραλία Αλυκές Βόλου.

Σήμερα αναμένεται να μεταβεί στην περιοχή κλιμάκιο βατραχανθρώπων του Πολεμικού Ναυτικού έτσι ώστε να αξιολογηθεί η κατάσταση και να εκτιμηθεί αν θα χρειαστεί να πραγματοποιηθεί εξουδετέρωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά Mέσα, το βλήμα εντοπίστηκε σε απόσταση 50 μέτρων από την ακτή και σε βάθος περίπου πέντε μέτρων. Αμεσα ειδοποιήθηκε το λιμενικό, που έσπευσε στο σημείο έτσι ώστε να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα. Οι εντολές που δόθηκαν από τον θάλαμο επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος ήταν να αποκλειστεί ο χώρος προκειμένου να ελεγχθεί από τη Μονάδα Υποβρυχίων Καταστροφών.

Τέλος, σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμεναρχείου Βόλου, σήμερα, Τρίτη 18 Ιουλίου, από τις 07:00 π.μ. μέχρι τις 10.30 π.μ. είναι σε εξέλιξη επιχείρηση εξουδετέρωσης του πυρομαχικού, με ελεγχόμενη έκρηξη, στη θαλάσσια περιοχή των Αλυκών. Για τον λόγο αυτό απαγορεύεται η προσέγγιση και κολύμβηση στις Αλυκές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ παραλία βόλος όλμος αλυκές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ