Ο κανόνας των διπλών: Ο νέος -ακόμα πιο σικ- τρόπος να φοράς τα αξεσουάρ - iefimerida.gr

Ο κανόνας των διπλών: Ο νέος -ακόμα πιο σικ- τρόπος να φοράς τα αξεσουάρ

Instagram/ ProenzaSchouler
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγο να παρακολουθείτε τη στήλη Fashion του bovary.gr είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι είστε πιο ενημερωμένη για τις τάσεις της μόδας και από φοιτήτρια που, αυτή τη στιγμή, σπουδάζει σχέδιο μόδας στο Παρίσι.

Κι ενώ έχετε μάθει πια ποια είναι τα πιο κομμάτια-κλειδιά του φετινού καλοκαιριού (και ποια μπαίνουν στη λίστα με τα ξεπερασμένα), ποια θεωρούνται τα πιο διαχρονικά κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας,ποια είναι η φούστα που κρύβει τις ατέλειες, πως μοιάζουν τα τα πιο όμορφα φορέματα της σεζόν, ποια είναι τα σανδάλια που λατρεύουν οι fashion bloggers, τα παπούτσια που κάνουν τα πόδια σας να φαίνονται πιο ψηλά, αλλά και το παντελόνι που σάς προσθέτει ύψος, ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε και με την υπόθεση «αξεσουάρ».

Έννοείται ότι έχουμε μιλήσει για τις φετινές τάσεις και σε αυτά, αλλά μόλις «έσκασε» σαν κύμα που σαρώνει, ένας νέος τρόπος να επιλέγετε ποια και με ποιο τρόπο θα φοράτε τα κομμάτια που θα «στολίζουν» τις εμφανίσεις σας.

Είμαστε βέβαιες ότι ήδη γνωρίζετε πολύ καλά πως παίζεται το παιχνίδι, αλλά σε περίπτωση που νιώθετε ότι χρειάζεστε έξτρα ιδέες, βρίσκεστε στο κατάλληλο μέρος. Επιτρέψτε μας να σας συστήσουμε τον κανόνα των διπλών ή, όπως είναι ευρέως γνωστός, Rule of Doubles.

Δείτε πως επιτάσσει να φοράμε τα κοσμήματα ο νέος κανόνας στο BOVARY.GR

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ