Συνεδριάζει αύριο η Πολιτική Γραμματεία ενόψει Κεντρικής Επιτροπής -Σήμερα το Πολιτικό Συμβούλιο - iefimerida.gr

Συνεδριάζει αύριο η Πολιτική Γραμματεία ενόψει Κεντρικής Επιτροπής -Σήμερα το Πολιτικό Συμβούλιο

Στο μικροσκόπιο του ΣΥΡΙΖΑ μπαίνουν όλες οι τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, από την προτεραιότητα για έξοδο στις αγορές τις επόμενες μέρες μέχρι το «μέτωπο» Καμμένου που άναψε φωτιές σε κυβέρνηση και κόμμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida για αύριο Τετάρτη έχει προγραμματιστεί να συγκληθεί η Πολιτική Γραμματεία.
Σημειωτέον, ότι πέρασε ένας μήνας από την τελευταία μάζωξη των κομματικών στελεχών στην Κουμουνδούρου και όλες οι τάσεις θα ανοίξουν–για πρώτη φορά μετά τη συμφωνία του eurogroup-τα χαρτιά τους στην Κεντρική Επιτροπή που ξεκινά την Παρασκευή (και θα διεξαχθεί και το Σάββατο).

Στάση αναμονής από τους «53»
Συνεχείς είναι οι ζυμώσεις στην πτέρυγα των «53», οι οποίοι πάρα τη γενικευμένη γκρίνια τους δεν φαίνεται να προκαλούν-τουλάχιστον στην παρούσα φάση- θέμα στην ηγεσία.

Το σίγουρο είναι πως έχουν δυσαρεστηθεί από την υπόθεση Καμμένου. Αν και γνωρίζουν ότι χωρίς τους ΑΝΕΛ δεν υπάρχει κυβέρνηση. Επομένως, είναι αναγκαίο...κακό.
Μένει επομένως να φανεί αν στην Κεντρική Επιτροπή θα διατυπώσουν διαφωνίες και αν θα θίξουν σε βάθος τα θέματα για τις συνεργασίες δείχνοντας προς την Κεντροαριστερά. Μέρος της οποίας αντιμετωπίζουν εξίσου με επιφύλαξη.
Ενώ το σίγουρο είναι πως θα αξιώσουν να ενταθεί η δουλειά στις παρεμβάσεις κοινωνικής πολιτικής όπως και να αποφευχθεί το επικοινωνιακό success story όταν έρθει η ώρα της εξόδου στις αγορές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΥΡΙΖΑ Πολιτική Γραμματεία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ