Προκαλεί και πάλι ο Τραμπ: Καλεί τους Ρεπουμπλικάνους να καταργήσουν το πρόγραμμα υγείας του Ομπάμα - iefimerida.gr

Προκαλεί και πάλι ο Τραμπ: Καλεί τους Ρεπουμπλικάνους να καταργήσουν το πρόγραμμα υγείας του Ομπάμα

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ κάλεσε τους Ρεπουμπλικάνους στο Κογκρέσο να καταργήσουν το πρόγραμμα πρόσβασης στις υπηρεσίες υγείας, που είχε προωθήσει ο προηγούμενος πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα -Obamacare.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, μετά την απώλεια πλειοψηφικής στήριξης του νομοσχεδίου που πρότειναν οι Ρεπουμπλικάνοι στην Γερουσία, ο πρόεδρος Τραμπ, έγραψε: “Οι Ρεπουμπλικάνοι θα πρέπει να καταργήσουν το Obamacare που καταρρέει τώρα και να εργαστούν για ένα νέο πρόγραμμα υγείας από την αρχή. Οι Δημοκρατικοί θ' ακολουθήσουν!”.

Republicans should just REPEAL failing ObamaCare now & work on a new Healthcare Plan that will start from a clean slate. Dems will join in!

Από την πλευρά τους, οι Δημοκρατικοί έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν θα συνεργαστούν για την ψήφιση οποιουδήποτε νομοσχεδίου που καταργεί το Obamacare, αλλά μπορούν να συνεργαστούν για την βελτίωσή του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ