Ολυμπιακός: Εφτασε τα 11.500 διαρκείας -Αγιασμός στο Ρέντη [εικόνες] - iefimerida.gr

Ολυμπιακός: Εφτασε τα 11.500 διαρκείας -Αγιασμός στο Ρέντη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολοταχώς για ρεκόρ… διαρκείας πάει ο Ολυμπιακός αυτό το καλοκαίρι.

Τη Δευτέρα (17/7), την πρώτη μέρα ελεύθερης διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας, 1.500 «ερυθρόλευκοι» οπαδοί πέρασαν από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και έγιναν νέοι κάτοχοι, ανεβάζοντας τον σχετικό αριθμό στις 11.500! Είχαν προηγηθεί, θυμίζουμε, 10.000 ανανεώσεις, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να… χτυπούν, ξεκάθαρα, ρεκόρ.

Όπως κάθε χρόνο, πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων του Ολυμπιακού, για τη νέα σεζόν, τελέστηκε σήμερα ο καθιερωμένος αγιασμός, στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη. Παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη και μελών της Διοίκησης, ο πατέρας Δημήτριος καθαγίασε την ομάδα, αλλά και τις εγκαταστάσεις του προπονητικού μας κέντρου.

Ευχήθηκε τα καλύτερα, αρχής γενομένης από τα προκριματικά για το UEFA Champions League και πάνω από όλα, ευχήθηκε υγεία και ψυχική δύναμη στους ποδοσφαιριστές και σε όλους όσοι καθημερινά αγωνίζονται, για το καλό του Συλλόγου. Αμέσως μετά το τέλος του αγιασμού, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ακολούθησαν το πρόγραμμα προπόνησης, το οποίο είχαν.

Ολυμπιακός: Εφτασε τα 11.500 διαρκείας -Αγιασμός στο Ρέντη [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ολυμπιακός: Εφτασε τα 11.500 διαρκείας -Αγιασμός στο Ρέντη [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ολυμπιακός: Εφτασε τα 11.500 διαρκείας -Αγιασμός στο Ρέντη [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Φωτογραφίες: Olympiacos/FB

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός αγιασμός διαρκείας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ