«Ποιος Σπαλιάρας; Ο Ψάλτης είχε πάει με περισσότερες γυναίκες!» -Τι λέει ηθοποιός - iefimerida.gr

«Ποιος Σπαλιάρας; Ο Ψάλτης είχε πάει με περισσότερες γυναίκες!» -Τι λέει ηθοποιός

Φωτογραφία: eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δεν με ενδιαφέρει τι θα πει η χήρα του Στάθη. Γάμοι, αρραβώνες, έρωτες. Τα πάντα θα καταγραφούν» λέει ο στενός του φίλος και ηθοποιός Μάκης Κωστίνης, ο οποίος ετοιμάζει να κυκλοφορήσει ένα αποκαλυπτικό βιβλίο για τον αξέχαστο Έλληνα κωμικό.

Ο ηθοποιός, ο οποίος είχε μοιραστεί περισσότερα από 35 χρόνια δίπλα στον Στάθη Ψάλτη, συγκεντρώνει το υλικό, με πιπεράτες ιστορίες με τις γυναίκες που γράφτηκαν στο καρνέ των κατακτήσεων του αείμνηστου ηθοποιού μέχρι και ανέκδοτες φωτογραφίες, που θα περιλαμβάνει το νέο βιβλίο που ετοιμάζει.

«Γάμοι, αρραβώνες, έρωτες. Τα πάντα θα καταγραφούν. Θα καταγραφούν όπως μου τα διηγήθηκε ο ίδιος ο Στάθης και όπως τα βίωσα εγώ κάνοντας στενή παρέα μαζί του. Σ' αυτό το σημείο μπορώ να πω με χιούμορ: Ποιος Σπαλιάρας; Ο Στάθης είχε πάει με περισσότερες γυναίκες. Και γι' αυτό έχω ντοκουμέντα» σημειώνει ο Μάκης Κωστίνης και προχωρά σε περισσότερες αποκαλύψεις, συνέντευξη που παραχώρησε στην Espresso.

«Ετοιμάζω αυτό το βιβλίο για τον Στάθη σε συνεργασία με τη δημοσιογράφο Ελευθερία Νταβατζή, η οποία με βοήθησε και στην εύρεση εκδοτικού οίκου. Ο τίτλος που έχουμε σκεφτεί είναι “Ο φίλος μου ο Στάθης, όπως τον γνώρισα εγώ”, αλλά δεν έχουμε καταλήξει ακόμη σε οριστική απόφαση. Είναι, λοιπόν, ένας προσωρινός τίτλος αυτός» συνεχίζει ο Μάκης Κωστίνης, αποκαλύπτοντας πως οι αφηγήσεις του για τον Στάθη αρχίζουν από το 1980.

«Θα γραφτούν όλα, καλά και άσχημα, τα ξενύχτια μας, οι στενοχώριες μας και οι αγαθοεργίες του Στάθη, για τις οποίες, μάλιστα, θα παρουσιάσω και ντοκουμέντα. Υπάρχουν, βλέπεις, και... άπιστοι Θωμάδες! Οσο ήταν στη ζωή ο φίλος μου δεν ήθελε να βγει τίποτα προς τα έξω. Δεν ζητούσε δημοσιότητα μέσα από τις καλές του πράξεις. Βοηθούσε πολύ κόσμο γιατί έτσι ένιωθε. Είχε χρυσή καρδιά» λέει.

To βιβλίο για τον Στάθη βρίσκει σύμφωνους τον αδελφό του Γιάννη Ρώτα, την κόρη του Μαρία Ψάλτη και την πρώην γυναίκα του Κάτια Κυβέλου, οι οποίοι -όπως ισχυρίζεται ο Μάκης Κωστίνης- θα τον βοηθήσουν κιόλας.

Ωστόσο για τη χήρα του Στάθη, Χριστίνα Ψάλτη ο ίδιος λέει «Δεν μ' ενδιαφέρει τι θα πουν οι υπόλοιποι, εγώ αναφέρομαι στον κολλητό μου που έφυγε από τη ζωή».

«Ποιος Σπαλιάρας; Ο Ψάλτης είχε πάει με περισσότερες γυναίκες!» -Τι λέει ηθοποιός | iefimerida.gr 0

Μάκης Κωστίνης

Πηγή: espresso

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Στάθης Ψάλτης Κωστίνης βιβλίο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ