Formula 1: Φήμες για συμφωνία της Renault με τον Κάρλος Σάινθ τζούνιορ - iefimerida.gr

Formula 1: Φήμες για συμφωνία της Renault με τον Κάρλος Σάινθ τζούνιορ

Φωτογραφία: F1
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί το Grand Prix της Μεγάλης Βρετανίας να είχε απογοητευτική εξέλιξη για τον Κάρλος Σάινθ τζούνιορ, αλλά το μέλλον του δείχνει... μεταγραφή.

Φήμες στο Σίλβερστοουν έκαναν λόγο για άμεση αποχώρηση, βάζοντας μάλιστα τον Σάινθ στο κόκπιτ της δεύτερης Renault από τον επόμενο κιόλας αγώνα, το Ουγγρικό Grand Prix.

Αν ένας οδηγός δεν θέλει να μείνει, αν η αγάπη μεταξύ δύο πλευρών έχει χαθεί, δεν μπορείς να δεσμεύεις έναν οδηγό με συμβόλαια, πρέπει να τον αφήνεις να φύγει είπε λίγες ημέρες νωρίτερα στην Auto Bild ο ιδιοκτήτης της Red Bull, Dietrich Mateschitz.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, υπήρξε συνάντηση του διευθυντή της Renault F1, Cyril Abiteboul, με τον επικεφαλής αγωνιστικών δραστηριοτήτων της Red Bull, Helmut Markko για την μεταγραφή του Κάρλος Σάινθ τζούνιορ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Formula 1 – F1 Renault σαινθ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ