Αρκαδία: Αστυνομική καταδίωξη τα ξημερώματα της Δευτέρας για ένα... τρέιλερ - iefimerida.gr

Αρκαδία: Αστυνομική καταδίωξη τα ξημερώματα της Δευτέρας για ένα... τρέιλερ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αστυνομική καταδίωξη σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στο 9ο χιλιόμετρο Άστρους – Άργους στην περιοχή του Ξεροπήγαδου Αρκαδίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑrcadiaPortal.gr, επρόκειτο για ένα ανθρωποκυνηγητό σε έναν όχι και τόσο πολυσύχναστο δρόμο.

Όπως ανέφεραν από το γραφείο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αρκαδίας, η καταδίωξη έγινε στις 3:20 τα ξημερώματα και συνελήφθησαν 3 άτομα ηλικίας 28 ετών για το αδίκημα της κλοπής.

Τα τρία άτομα λίγο πριν από τη σύλληψή τους είχαν αφαιρέσει ένα τρέιλερ.

Ύστερα από την αστυνομική καταδίωξη τα τρία νεαρά άτομα εντοπίστηκαν ενώ επέβαιναν στο όχημά τους και συνελήφθησαν για την κλοπή, ενώ ερευνάται και η συμμετοχή τους σε άλλα αδικήματα.

Την υπόθεση ερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Βόρειας Κυνουρίας.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ: «Συνελήφθησαν, σήμερα (17.7.2017) και πρώτες πρωινές ώρες, στο 9ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Άστρους – Άργους, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόρειας Κυνουρίας, τρεις (3) 28χρονοι ημεδαποί, γιατί λίγες ώρες νωρίτερα, στο Παράλιο Άστρος Αρκαδίας, αφαίρεσαν τρέιλερ ημεδαπού, το οποίο βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Επιπλέον, κατασχέθηκαν ένας (1) μεταλλικός κόφτης και ένα όχημα, ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αρκαδία καταδίωξη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ