Γερμανία: Συμπλοκές σε φεστιβάλ κοντά στη Στουτγάρδη -Καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις - iefimerida.gr

Γερμανία: Συμπλοκές σε φεστιβάλ κοντά στη Στουτγάρδη -Καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συμπλοκές ξέσπασαν κατά τη διάρκεια τοπικού πανηγυριού κοντά στη Στουτγάρδη το Σαββατοκύριακο.

Οι συμπλοκές μεταξύ αστυνομικών και νεαρών, κυρίως μεταναστών κατέληξαν σε κατηγορίες για σεξουαλικές επιθέσεις, όπως ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία.

Ένας 20χρονος Ιρακινός που έχει ζητήσει άσυλο στη Γερμανία φέρεται ότι παρενόχλησε σεξουαλικά μια νεαρή γυναίκα το βράδυ της Παρασκευής ενώ τη νύχτα του Σαββάτου προς την Κυριακή, τρεις Αφγανοί ηλικίας από 18 έως 20 ετών κράτησαν παρά τη θέλησή της μια 17χρονη και την θώπευσαν, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της τοπικής αστυνομίας, τον Ρόλαντ Άιζελε.

Οι ύποπτοι συνελήφθησαν, όμως οι δικαστικές αρχές δεν διέταξαν την προφυλάκισή τους, εν αναμονή της έρευνας που είναι σε εξέλιξη, πρόσθεσε ο Άιζελε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο Σόρντορφ, την κοινότητα όπου σημειώθηκαν τα επεισόδια.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας κάνει λόγο για τρεις σεξουαλικές επιθέσεις μέχρι στιγμής αλλά ο εκπρόσωπος έκανε έκκληση στις γυναίκες που ενδεχομένως έπεσαν θύματα να ενημερώσουν τις αρχές. «Πολλοί άνθρωποι αλλοδαπής προέλευσης μετείχαν σε αυτές τις ομάδες, όμως δεν ήταν αποκλειστικά ξένοι», υπογράμμισε αναφερόμενος στους νέους που κατηγορούνται ότι υποκίνησαν τα επεισόδια.

Πρόσθεσε ωστόσο, ότι δεν είναι σε θέση να πει πόσοι από τους δράστες ήταν μετανάστες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Στουτγάρδη Γερμανία συμπλοκές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ