Το μεγαλύτερο μάθημα που πήρα από τη σχέση μου με έναν παντρεμένο - iefimerida.gr

Το μεγαλύτερο μάθημα που πήρα από τη σχέση μου με έναν παντρεμένο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάθε ιστορία έχει δύο όψεις: του άπιστου και του απατημένου. Όταν όμως μιλάμε για ιστορίες απιστίας, τότε υπάρχει ακόμα μια: Αυτή του τρίτου προσώπου σε μια σχέση.

Έχουμε συνηθίσει να ακούμε τις ιστορίες απιστίας μέσα σε σχέσεις ή σε γάμους από την πλευρά του «θύματος», δηλαδή της γυναίκας ή του άντρα που έμαθε ότι ο/η σύντροφός την/τον απάτησε με ένα τρίτο πρόσωπο. Σπάνια όμως ακούμε την πλευρά του ανθρώπου που, θεωρητικά, «μπήκε ανάμεσα στο ζευγάρι» (το αν μπήκε μόνο του ή κάποιος του άνοιξε την πόρτα είναι μεγάλη κουβέντα). Θα την έχετε ακούσει ως «αντροχωρίστρα», «αυτή που μου έκλεψε τον άντρα» και άλλα τέτοια επίθετα ή χαρακτηρισμούς που της αποδίδουν εξ' ολοκλήρου την ευθύνη της πράξης της απιστίας.

Κι ενώ, όντως, πολλές γυναίκες που κάνουν σεξ με κάποιον παντρεμένο άντρα καταλήγουν να αναπτύσσουν συναισθήματα για εκείνον και να ονειρεύονται μια «κανονική» και νόμιμη (με ό,τι αυτό συνεπάγεται) σχέση μαζί του, δεν σκέφτονται όλες έτσι.

Διαβάστε την ιστορία μιας «γυναίκας που κλείνει σπίτια» στο BOVARY.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ