Ζάμπια: Μπλάκ άουτ σε τουριστικό θέρετρο προκάλεσε ένας... μπαμπουίνος - iefimerida.gr

Ζάμπια: Μπλάκ άουτ σε τουριστικό θέρετρο προκάλεσε ένας... μπαμπουίνος

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα τουριστικό θέρετρο βυθίστηκε στο σκοτάδι επειδή ένας μπαμπουίνος πέρασε για... παιχνίδι έναν μετασχηματιστή υδροηλεκτρικού σταθμού.

Όπως ανακοίνωσε η κρατική εταιρεία ενέργειας, στο σταθμό, ισχύος 108 μεγαβάτ, που βρίσκεται στο Λίβινγκστον, κοντά τους Καταρράκτες Βικτόρια αλλά και στον εθνικό δρυμό προκλήθηκε μπλακ άουτ όταν ένας μπαμπουίνος άρχισε να παίζει με τα καλώδια.

«Ο μπαμπουίνος έπαθε ηλεκτροπληξία και τον παρέλαβαν οι υπεύθυνοι του δρυμού για θεραπεία», είπε ο Χένρι Καπάτα, εκπρόσωπος της Zesco, εταιρεία στην οποία ανήκει ο σταθμός προσθέτοντας ότι το ζώο στάθηκε πολύ τυχερό, αφού επέζησε από αυτήν την περιπέτεια.

Ο μπαμπουίνος πείραξε έναν μετασχηματιστή με αποτέλεσμα να μείνουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα περίπου 40.000 πελάτες της εταιρείας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ζάμπια Μπαμπουίνος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ