Θεσσαλονίκη: Αποχή από τους πλειστηριασμούς μέχρι 1 Οκτωβρίου αποφάσισαν οι συμβολαιογράφοι - iefimerida.gr

Θεσσαλονίκη: Αποχή από τους πλειστηριασμούς μέχρι 1 Οκτωβρίου αποφάσισαν οι συμβολαιογράφοι

Φωτογραφία: Konstantinos Tsakalidis / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αποχή τους από τους πλειστηριασμούς αποφάσισαν οι συμβολαιογράφοι της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου του Εφετείου Θεσσαλονίκης, μετά την 1η Οκτωβρίου θα αποφασιστεί, σε νέα Γενική Συνέλευση που θα συνέλθει, η περαιτέρω στάση επί της αποχής. Μέχρι τότε οι συμβολαιογράφοι αποφάσισαν να απέχουν από τη διαδικασία των πλειστηριασμών.

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται ότι στην ίδια Γενική Συνέλευση αποφασίστηκε η πλατφόρμα για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς να τεθεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Αναλυτικότερα, η ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:

«Ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Εφετείου Θεσσαλονίκης ενημερώνει για τα ακόλουθα:

Στις 10 Ιουλίου 2017 συνήλθε έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Θεσσαλονίκης, με την οποία ελήφθησαν οι εξής αποφάσεις:

1) Αποχή από τους πλειστηριασμούς μέχρι τις 01/10/2017 οπότε και θα συνέλθει νέα έκτακτη Γενική Συνέλευση ώστε να αποφασίσει εκ νέου η Γενική Συνέλευση επί της αποχής.

2) Η πλατφόρμα για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς να τεθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ