Τεράστια πρόταση του ΠΑΟ σε Σίνγκλετον -3,3 εκατ.ευρώ για 2 χρόνια - iefimerida.gr

Τεράστια πρόταση του ΠΑΟ σε Σίνγκλετον -3,3 εκατ.ευρώ για 2 χρόνια

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πρότεινε στον Κρις Σίνγκλετον 3,3 εκατομμύρια δολάρια για 2 χρόνια ακόμη στον ΠΑΟ και ποσοστό 25% σε περίπτωση που πουληθεί σε άλλη ομάδα.

Στον Παναθηναϊκό μετρούν αντίστροφα προκειμένου να περάσει η 20η Ιουλίου (ημέρα κατά την οποία εκπνέει ο όρος που τον στέλνει στο ΝΒΑ έναντι 100.000 δολαρίων), κι ενώ η Χίμκι μοιάζει να έχει αποσυρθεί οριστικά από τη διεκδίκησή του, το «τριφύλλι» επιχειρεί να τον «δέσει» στην Αθήνα για δύο ακόμη χρόνια, δηλαδή μέχρι το 2019.

Κάτι που αποτυπώνεται στην πρόταση πρόωρης (διετούς) επέκτασης που κατέθεσαν οι «πράσινοι» στον 27χρονο φόργουορντ/σέντερ, έναντι του ποσού των 3.300.000 ευρώ (σ.σ.: σύμφωνα με το υπάρχον συμβόλαιο θα εισπράξει περίπου 1.200.000 ευρώ την επόμενη σεζόν).

Παράλληλα, στον παίκτη προσφέρεται η δυνατότητα να εισπράξει το 25% του ποσού που θα εισπράξει ο ελληνικός σύλλογος σε ενδεχόμενη πώλησή του, το ερχόμενο καλοκαίρι -με το buy out να φτάνει στα 2.000.000 ευρώ.

Ο Κρις Σίνγκλετον επιφυλάχθηκε να απαντήσει, αφού εξακολουθεί να έχει ως προτεραιότητα το ΝΒΑ, κάτι για το οποίο παλεύει ο ατζέντης του εδώ και αρκετό καιρό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ