Διάσημη Ελληνίδα blogger κάνει διακοπές με τους παίκτες του Survivor [εικόνες από το ξέφρενο πάρτι] - iefimerida.gr

Διάσημη Ελληνίδα blogger κάνει διακοπές με τους παίκτες του Survivor [εικόνες από το ξέφρενο πάρτι]

Ιnstagram/elenagalifa
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το World Party Cruise σήμερα επιστρέφει στην Αθήνα, με τους επιβάτες του να έχουν περάσει κάτι παραπάνω από καλά. Τουλάχιστον αυτό μαρτυρούν οι δημοσιεύσεις στα social media.

Το σαββατοκύριακο που μόλις πέρασε, κάπου, στη μέση του Αιγαίου, γινόταν ένα κινούμενο ξέφρενο πάρτι. Το κρουαζιερόπλοιο «Celestyal Nefeli» πάνω στο οποίο οργανώθηκε το World Party Cruise -έμπνευση του Σάκη Τανιμανίδη- έκανε στάσεις σε νησιά του Αιγαίου, ανάμεσα σε αυτά και η Μήλος, η Μύκονος, η Σάμος και το Κουσάντασι.

Ανάμεσα στους επιβάτες, οι οποίοι κατά βάση είχαν μέσο όρο ηλικίας τα 20 χρόνια, βρέθηκαν αρκετοί από τους παίκτες του Survivor, τραγουδιστές, μοντέλα, bloggers και Instagram influencers. Μία από αυτούς, η fashion blogger Έλενα Γαλιφά, πόσταρε φωτογραφίες από την εμπειρία της καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού στο οποίο, απ' ότι φαίνεται ήρθε πολύ κοντά - σε απόσταση αναπνοής θα λέγαμε- με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Έλενα Γαλιφά στο BOVARY.GR

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ