Οαση δροσιάς: Ενα απίθανο μπαλκόνι στο Κουκάκι με πεντανόστιμη ελληνική κουζίνα - iefimerida.gr

Οαση δροσιάς: Ενα απίθανο μπαλκόνι στο Κουκάκι με πεντανόστιμη ελληνική κουζίνα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο μπαλκόνι ενός υπέροχου νεοκλασικού του 1920 στη Βεΐκου, στο πολυσύχναστο πλέον Κουκάκι, με θέα στον πεζόδρομο της Μακρυγιάννη και την Ακρόπολη, θα βρείτε μια πραγματική όαση δροσιάς, όπου μπορείτε να απολαύσετε το μεσημεριανό σας και το δείπνο σας με άρωμα παλιάς αστικής Αθήνας. Το κτίριο άλλοτε ήταν κατοικία,όμως πριν γίνει εστιατόριο,υπήρξε φροντιστήριο Αγγλικών και μάλιστα από τα πρώτα της περιοχής.

Στον πρώτο όροφο, λοιπόν, σας περιμένει ένας καλαίσθητος χώρος, με το χρώμα της ελιάς να κυριαρχεί στους τοίχους και τα γήινα χρώματα στα έπιπλα.

Στο επόμενο επίπεδο, θα συναντήσετε ένα κομψό μπαρ και το λιτό μπαλκόνι με την μοναδική θέα, που θα σας καθηλώσει. Οι ιδιοκτήτες του, ο Χάρης Μιχαλάκης, ο Βασίλης Σπηλιόπουλος και Γιώργος Τρεπιτσκάς, τρεις φίλοι που ξεκίνησαν την καριέρα τους σε άλλους κλάδους, πριν από τέσσερα χρόνια αποφάσισαν να συνεταιριστούν και να δημιουργήσουν αυτό τον ιδιαίτερο χώρο, για να μυήσουν τους πελάτες τους στα μυστικά της τοπικής ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας μέσα από μια μοντέρνα και δημιουργική προσέγγιση.

Δείτε το μπαλκόνι με την υπέροχη θέα στο BOVARY.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ