Η Βίκυ Βολιώτη ανέβασε φωτογραφία της κόρης και «έριξε» το Instagram [εικόνα] - iefimerida.gr

Η Βίκυ Βολιώτη ανέβασε φωτογραφία της κόρης και «έριξε» το Instagram [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια στιγμή της καθημερινότητάς της με τη θετή της κόρη μοιράστηκε με τους θαυμαστές της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η ηθοποιός.

Η Βίκυ Βολιώτη και ο σύζυγός της, Σίμος Σαρκετζής, ξεκίνησαν τις διαδικασίες της υιοθεσίας της θετής τους κόρης λίγο μετά τον γάμο τους στη Νέα Υόρκη τον Δεκέμβριο του 2013 και αφού η προσπάθεια του ζευγαριού να υιοθετήσει παιδί στην Ελλάδα προσέκρουσε σε γραφειοκρατικά προβλήματα.

Το ζευγάρι απευθύνθηκε στη Διεθνή Κοινωνική Υπηρεσία και όταν ετοιμάστηκε ο φάκελος από κοινωνικούς λειτουργούς, ταξίδεψε στην Αιθιοπία για να πάρει το κοριτσάκι.

Σήμερα, η Βίκυ Βολιώτη και ο σύζυγός της, Σίμος Σαρκετζής, απολαμβάνουν ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές με τη μικρή Αννα, που βαφτίστηκε στο μετόχι του Πανάγιου Τάφου στην Πλάκα, με νονούς τη Σμαράγδα Καρύδη και τον Θοδωρή Αθερίδη.

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Βίκυ Βολιώτη στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βίκυ Βολιώτη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ