Παντρεύτηκε η Μιράντα Κερ -Το νυφικό-αντιγραφή αυτού της Γκρέις Κέλι [εικόνες] - iefimerida.gr

Παντρεύτηκε η Μιράντα Κερ -Το νυφικό-αντιγραφή αυτού της Γκρέις Κέλι [εικόνες]

Φωτογραφία: Facebook @Miranda Kerr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπροστά σε μόλις 45 καλεσμένους, το μοντέλο Μιράντα Κερ και ο ιδρυτής του Snapchat Εβαν Σπίγκελ ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, σε μια τελετή που δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από βασιλικούς γάμους.

Και αυτό γιατί το «αγγελάκι» της Victoria’s Secret έμοιαζε με βασίλισσα, με το νυφικό της να εμπνέεται από το εμβληματικό φόρεμα της Γκρέις Κέλι στον γάμο της με τον Ρενιέ του Μονακό.

Το παραμυθένιο νυφικό σχεδιάστηκε από την Μαρία Γκράτσια Κιούρι και ήταν αυτό που ονειρευόταν το μοντέλο.

Παντρεύτηκε η Μιράντα Κερ -Το νυφικό-αντιγραφή αυτού της Γκρέις Κέλι [εικόνες] | iefimerida.gr 0

«Νομίζω ότι είναι το όνειρό κάθε κοριτσιού να σχεδιάσει το νυφικό της ο οίκος Dior», δήλωσε το μοντέλο στη Vogue. «Σκέφτηκα, πως εάν είναι εκείνη για μένα, τότε και εγώ είμαι έτοιμη για εκείνη», είπε χαρακτηριστικά, αναφορικά με την νέα καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου.

Το σατέν νυφικό με τους κεντημένους κρίνους ήταν πολύ σεμνό, με το σχέδιο να εμπνέεται από την Γκρέις Κέλι, την Οντρει Χέμπορν και τη γιαγιά της Μιράντα Κερ. Ο λαιμός του νυφικού ήταν ψηλός και τα μανίκια μακριά, με το πέπλο από τον σχεδιαστή Στέφεν Τζόουνς να κάνει το αποτέλεσμα ακόμη πιο εντυπωσιακό.

«Εχω διασκεδάσει με τη μόδα και έχω υπάρξει άγρια, ελεύθερη και πιο μποέμ. Σε αυτή την περίοδο της ζωής μου, όμως, θέλω το στιλ μου να είναι κάπως ήσυχο», αναφέρει και συμπληρώνει: «Ενα φόρεμα που καλύπτει πλήρως το σώμα δημιουργεί την αίσθηση της αγνότητας και του μυστηρίου».

Παντρεύτηκε η Μιράντα Κερ -Το νυφικό-αντιγραφή αυτού της Γκρέις Κέλι [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Από την πλευρά της, η Μαρία Γκράτσια Κιούρι εξηγεί πως η Μιράντα Κερ ήθελε κάτι σαν παραμύθι και έτσι είχε την ιδέα να δημιουργήσει ένα νυφικό που ήταν «συναισθηματικό» και απλό, ταυτόχρονα.

Το μυστήριο έγινε στο σπίτι του ζευγαριού στο Μπρεντγουντ της Καλιφόρνια, με το ζευγάρι να ξεκινά την ημέρα του κάνοντας μαζί γιόγκα και τη Μιράντα Κερ στη συνέχεια να μαγειρεύει κοτόπουλο με κουρκουμά και λεμόνι, ένα από τα αγαπημένα πιάτα του συντρόφου της, για τους καλεσμένους τους.

Παντρεύτηκε η Μιράντα Κερ -Το νυφικό-αντιγραφή αυτού της Γκρέις Κέλι [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Φωτογραφίες: Facebook @Miranda Kerr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μιράντα Κερ γάμος νυφικό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ