Ο σέξι κατάδικος είναι αχώριστος με τη νέα του σύντροφο και διάσημη κληρονόμο [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο σέξι κατάδικος είναι αχώριστος με τη νέα του σύντροφο και διάσημη κληρονόμο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όλο και καλύτερα φαίνεται να πηγαίνει η σχέση του «σέξι κατάδικου» Jeremy Meeks και της κληρονόμου του Topshop, Chloe Green, που έκαναν βραδινή έξοδο στο Λος Άντζελες.

Ο 33χρονος Meeks, που πλέον εργάζεται ως μοντέλο, έγινε γνωστός το 2014, όταν η φωτογραφίες της σύλληψής του διέρρευσαν και έγιναν viral χαρίζοντάς του το θαυμασμό του γυναικείου κοινού και το κολακευτικό ψευδώνυμο. Ο Meeks έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης ενός χρόνου, όταν συνελήφθη να οπλοφορεί έχοντας παραβιάσει τους όρους της αναστολής του.

Η σχέση του Meeks και της Green είδε το φως της δημοσιότητας τον περασμένο μήνα που ο φακός τους συνέλαβε να φιλιούνται στις κοινές τους διακοπές στην Τουρκία.

Στην πιο πρόσφατη εμφάνισή τους ήταν και οι δύο κομψοί, με τον Meeks να είναι ντυμένος απλά και την 26χρονη Green να φορά ένα μαύρο μεταξένιο φόρεμα Michelle Mason.

Δείτε φωτογραφίες από την εμφάνισή τους στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σέξι κατάδικος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ