ΝΔ για Βαρουφάκη: Επιβεβαιώνεται η ανάγκη για εξεταστική επιτροπή -Μόνο έτσι θα μάθουμε τι ακριβώς έκαναν - iefimerida.gr

ΝΔ για Βαρουφάκη: Επιβεβαιώνεται η ανάγκη για εξεταστική επιτροπή -Μόνο έτσι θα μάθουμε τι ακριβώς έκαναν

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι νέες δηλώσεις του Γιάνη Βαρουφάκη επιβεβαιώνουν την αναγκαιότητα να υπάρξει εξεταστική επιτροπή, που θα φέρει στο φως όλη την αλήθεια για όσα προετοίμαζε ο Αλέξης Τσίπρας και οι συνεργάτες του, τονίζει η ΝΔ.

Σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, ο κ. Βαρουφάκης αποκάλυψε ότι τη νύχτα που παρουσίασε το σχέδιο για το παράλληλο σύστημα πληρωμών στο σπίτι του κ. Τσίπρα τον Νοέμβριο του 2014, παρουσία του Γιάννη Δραγασάκη και του Νίκου Παππά, του πρότειναν να αναλάβει το υπουργείο Οικονομικών.

«Μόνο έτσι θα μάθουμε τι ακριβώς έκαναν, που το πληρώνουμε τόσο ακριβά για πολλά χρόνια», τόνισε σε ανακοίνωσή της η ΝΔ, αναφορικά με τη διενέργεια εξεταστικής επιτροπής.

«Είναι πλέον σαφές ότι η προετοιμασία για παράλληλο νόμισμα και οι πολιτικές που μπορούσαν να οδηγήσουν σε έξοδο από την ευρωζώνη ήταν επιλογή της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ στο σύνολό της.

Και πρέπει να γνωρίζουν ότι οι ευθύνες τους, στη συνείδηση των πολιτών, δεν παραγράφονται ποτέ», αναφέρει ακόμη η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ