Ο κανόνας των τριών: Το απλό διακοσμητικό τρικ που δίνει αρμονία στο χώρο σου [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο κανόνας των τριών: Το απλό διακοσμητικό τρικ που δίνει αρμονία στο χώρο σου [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανανέωση χώρου σημαίνει και ανανέωση διάθεσης. Και με αυτό το διακοσμητικό τρικ θα δώσετε νέα αίσθηση στο χώρο σας, εύκολα και απλά.

Ειναι μια από τις τάσεις της διακόσμησης που εγγυάται όμορφο αποτέλεσμα με το λιγότερο δυνατό κόπο. Σύμφωνα με τον κανόνα των τριών, ένας συνδυασμός αντικειμένων μέσα στο σπίτι δίνει πιο ισορροπημένο και «γεμάτο» αποτέλεσμα όταν αποτελείται από αντικείμενα σε μονό αριθμό, δηλαδή 3, 5, 7 και ούτω καθεξής. Μάλιστα, έρευνες έχουν επιβεβαιώσει ότι το μυαλό μας βλέπει τα σύνολα με μονό αριθμό στοιχείων σαν πιο αρμονικά.


Μέσα σε μικρότερα διαμερίσματα, την καλύτερη εφαρμογή, έχει ο συνδυασμός τριών αντικειμένων (αν είναι περισσότερα ή πάνω από 5 το αποτέλεσμα φαίνεται πιο «βαρύ» και «φλύαρο», εκτός αν ζείτε σε πολλά τετραγωνικά-τότε πάσο) και ο οποίος μπορεί να βρει εφαρμογή από τα κάδρα στους τοίχους μέχρι τα αντικείμενα πάνω στο τραπεζάκι του σαλονιού.

Το διακοσμητικό τρικ που δίνει αρμονία στο χώρο σου στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ διακόσμηση ΚΑΝΟΝΑΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ