Γιατί το εξώφυλλο της Vogue με Χαντίντ-Μαλίκ προκάλεσε έντονες αντιδράσεις [εικόνες] - iefimerida.gr

Γιατί το εξώφυλλο της Vogue με Χαντίντ-Μαλίκ προκάλεσε έντονες αντιδράσεις [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H Vogue ζητάει συγγνώμη μετά την έντονη κριτική για το εξώφυλλό της που παρουσιάζει τη Gigi Hadid και τον Zayn Malik ως «εκπροσώπους της ρευστότητας του φύλου» απλά επειδή ανταλλάζουν ρούχα.

Μετά τη δημοσίευση του εξωφύλλου της που παρουσιάζει το ζευγάρι Gigi Hadid και Zayn Malik ως δείγμα ρευστότητας φύλου και την έντονη κριτική που δέχτηκε στα social media, η Vogue αναγνώρισε το λάθος της και ζήτησε δημόσια συγγνώμη.

Παραδέχτηκαν ότι το άρθρο και η φωτογράφιση δεν αντιπροσωπεύουν την ουσία της ρευστότητας του φύλου και την επίδρασή αυτής πάνω στη μόδα και τον πολιτισμό. Παράλληλα τόνισαν ότι ο στόχος τους είναι να συνεχίσουν τη συζήτηση πάνω στο θέμα αλλά με περισσότερη ευαισθησία. Οι αντιδράσεις στο twitter στο θέμα «Η Gigi Hadid και ο Zayn Malik ανήκουν στη γενιά που αποδέχεται τη ρευστότητα του φύλου» ήταν κάτι άμεσες και αρνητικές.

Δείτε το εξώφυλλο και τις αντιδράσεις στο twitter στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Gigi Hadid ZAYN Vogue Aντιδράσεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ