Γυαλίζει το πρόσωπο σου από τη ζέστη; Να πώς θα απαλλαγείς - iefimerida.gr

Γυαλίζει το πρόσωπο σου από τη ζέστη; Να πώς θα απαλλαγείς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να περάσατε πάνω από μισάωρο στον καθρέφτη φροντίζοντας το πρόσωπό σας. Βγαίνοντας όμως στη ζέστη, αρκούν μερικά λεπτά για να ακυρωθεί κάθε σας προσπάθεια και να εγκατασταθεί αυτή η καθόλου κολακευτική λάμψη στο πρόσωπό σας- γνωστή και ως «γυαλάδα». Τι μπορείτε να κάνετε για να την αποφύγετε;

Ζέστη+ υγρασία+λιπαρό δέρμα= γυαλάδα στο πρόσωπο. Μια γυαλάδα που όταν κοιτάζεστε -έστω και φευγαλέα- στον καθρέφτη σας κάνει να σκέφεστε «Πώς στο καλό το πρόσωπό μου φαίνεται τόσο λιπαρό πάλι;» και σας ρίχνει την αυτοπεποίθηση.

Δεν έχει σημασία αν ακολουθείτε όλους τους κανόνες περιποίησης ή αν εφαρμόζετε τα σωστά προιόντα για το δέρμα σας. Αν οι καιρικές συνθήκες δεν είναι δροσερές, η λιπαρότητα θα φροντίσει να «σφουγγαρίσει» το πρόσωπό σας με αυτό ένα διόλου εκλυστικό στρώμα λιπαρότητας.
Αυτό συμβαίνει επειδή οι πόροι εκκρίνουν φυσικά έλαια ώστε το δέρμα σας να είναι συνεχώς ενυδατωμένο. Όταν όμως αυτά έρχονται σε επαφή με το μακιγιάζ σας, τότε το τελικό αποτέλεσμα είναι αυτή η λιπαρή εικόνα.

Από τη στιγμή που πρόκειται για φυσική αντίδραση του οργανισμού, δεν μπορείτε να εξαλείψετε εντελώς το φαινόμενο. Μπορείτε όμως να το περιορίσετε και να βοηθήσετε την επιδερμίδα του προσώπου σας να διατηρεί την πρωινή φρεσκάδα της με tis.

Δείτε πώς μπορείτε να αντιμετωπίσετε τη γυαλάδα από το μέτωπο στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΥΑΛΑΔΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ