Χατζηδάκης για Θάνου: Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι μόνο τίμια, αλλά και να φαίνεται - iefimerida.gr

Χατζηδάκης για Θάνου: Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι μόνο τίμια, αλλά και να φαίνεται

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι μόνο τίμια, αλλά πρέπει και να φαίνεται τίμια», τόνισε ο Κωστής Χατζηδάκης, σχολιάζοντας την τοποθέτηση της Βασιλικής Θάνου στη θέση της προϊσταμένης του Νομικού Γραφείου της Γενικής Γραμματείας της κυβέρνησης.

«Δεν μπορεί η πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου, 10 μέρες μετά την συνταξιοδότηση της, να αναλαμβάνει το γραφείο της νομικής υπηρεσίας του πρωθυπουργού. Μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά», τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ μιλώντας στο «Ε».

«Και να βγει η χώρα στις αγορές, δεν θα έχουμε γυρίσει εκεί που ήμασταν το 2014. Η κυβέρνηση έχει ψηφίσει 2 μνημόνια με πολύ επώδυνα μέτρα για τους πολίτες και υπάρχουν και τα capital controls», ανέφερε ακόμη ο κ. Χατζηδάκης, ο οποίος δήλωσε επίσης ότι «όταν η ΝΔ αναλάβει την εξουσία θα μειώσει τον ΕΝΦΙΑ σε ένα ποσοστό που θα ικανοποιεί τους πολίτες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κωστής Χατζηδάκης Βασιλική Θάνου ΝΔ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ