Basics: Τα κομμάτια που μπορείς να φοράς ξανά και ξανά χωρίς να το καταλάβει κανείς [εικόνες] - iefimerida.gr

Basics: Τα κομμάτια που μπορείς να φοράς ξανά και ξανά χωρίς να το καταλάβει κανείς [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Capsule wardrobe. Η ντουλάπα που έχει συγκεκριμένα και αυστηρά επιλεγμένα κομμάτια που μπορούν να συνθέσουν τις καθημερινές μας εμφανίσεις, σε διαφορετικές περιστάσεις. Κομμάτια-επένδυση που ταιριάζουν στο στιλ και το σωματότυπό μας, δίνοντας έμφαση στην άνεση.

«Υπάρχουν κομμάτια τα οποία θα μπορούσες να φοράς συνέχεια, καθημερινά;». Τα κομμάτια της capsule wardrobe απαντούν «ναι» σε αυτό το ερώτημα. Aυτά τα κομμάτια ταιριάζουν μεταξύ τους, δημιουργούν πολλούς και διαφορετικούς συνδυασμούς και σε βγάζουν από τη δύσκολη θέση «Τι να φορέσω σήμερα;».

Η style blogger Καρολίνα Ρέκτορ έχει πει μια ατάκα που αξίζει να θυμόμαστε κάθε φορά που μπαίνουμε σε διαδικασία να επιλέξουμε τα ρούχα που θα αγοράσουμε:

«Είναι προτιμότερο να ντυνόμαστε για τη ζωή που πραγματικά ζούμε και όχι αυτή που φανταζόμαστε ότι ζούμε ή θα θέλαμε να ζούμε αλλά δεν ζούμε».

Δείτε τα κομμάτια που μπορείτε να φορέσετε ξανά και ξανά χωρίς να το καταλάβει κανείς στο ΒOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ