Αδειο τελικά το ύποπτο δέμα πίσω από την οικία του Αμερικανού πρέσβη [εικόνες] - iefimerida.gr

Αδειο τελικά το ύποπτο δέμα πίσω από την οικία του Αμερικανού πρέσβη [εικόνες]

Φωτογραφίες: Intimenews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συναγερμός σήμανε στην αντιτρομοκρατική και στην ΕΛΑΣ το απόγευμα της Παρασκευής, όταν εντοπίστηκε ύποπτο δέμα σε κουτί με χαρτί περιτυλίγματος στη πλατεία Ελενας Βενιζέλου στη διασταύρωση με την οδό Παναγή Κυριακού, στους Αμεπλόκηπους.

Τελικά, το «ύποπτο» δέμα απέναντι από την οικία του Αμερικανού πρεσβευτή και το μαιευτήριο «Έλενα», στην οδό Παναγή Κυριακού δεν ήταν τελικά βόμβα αλλά... άδεικο κουτί από γλυκά.

Προηγήθηκε εξονυχιστικός έλεγχος από πυροτεχνουργό της Ελληνικής Αστυνομίας, ο οποίος και παρέλαβε το κουτί. Η όλη επιχείρηση έληξε περί τις 6.20 και η κυκλοφορία στους γύρω δρόμους αποκαταστάθηκε σταδιακά.

Αδειο τελικά το ύποπτο δέμα πίσω από την οικία του Αμερικανού πρέσβη [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Αδειο τελικά το ύποπτο δέμα πίσω από την οικία του Αμερικανού πρέσβη [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Αδειο τελικά το ύποπτο δέμα πίσω από την οικία του Αμερικανού πρέσβη [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Ο Αμερικανός πρέσβης βρισκόταν πάντως στο νησί της Λέσβου, όπου επισκέφθηκε τα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων στη Μόρια και το Καρά Τεπέ και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε ανάρτηση από τον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Visited #Moria and #KaraTepe sites on #Lesvos with @Refugees reps and saw @USEmbassyAthens English programs run by NGO partner @MdM_Greece pic.twitter.com/1yvvQ561H7

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αμερικανός πρέσβης βόμβα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ