ΕΠΟ: «Εξαφάνισε» την ποινή των 3 αγωνιστικών εις βάρος του Ολυμπιακού - iefimerida.gr

ΕΠΟ: «Εξαφάνισε» την ποινή των 3 αγωνιστικών εις βάρος του Ολυμπιακού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την απόφαση να «εξαφανίσει» την ποινή των τριών αγωνιστικών που είχε επιβληθεί στον Ολυμπιακό για την υπόθεση με τον Πλατανιά έλαβε η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση, έκανε αποδεκτή την έφεση των ερυθρολεύκων χαρακτηρίζοντας «απαράδεκτη» την πειθαρχική δίωξη που είχε ασκήσει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, από την οποία είχε προκύψει η υπόθεση και η ποινή.

Αναλυτικά αναφέρει η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας:

Απόφαση 40/12-7-2017
Δέχεται τυπικά την έφεση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κατά της υπ’ αρ. 212/2017 απόφασης του Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου Super League. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη. Διακρατεί και δικάζει την υπόθεση.

Κηρύσσει απαράδεκτη την από 16-05-2017 πειθαρχική δίωξη του υπεύθυνου άσκησης πειθαρχικής δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων της ΕΠΟ, σε βάρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Διαβιβάζει την υπόθεση στον υπεύθυνο άσκησης πειθαρχικής δίωξης για περαιτέρω ενέργειες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Πλατανιάς ποινή αγώνες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ