Επιστήμονες δημιουργούν το απόλυτο μενού που νικάει την αϋπνία -Περιέχει ελληνικό προϊόν - iefimerida.gr

Επιστήμονες δημιουργούν το απόλυτο μενού που νικάει την αϋπνία -Περιέχει ελληνικό προϊόν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πόσες φορές έχεις πέσει στο κρεβάτι, νιώθοντας πτώμα από την κούραση, αλλά δεν καταφέρνεις να κοιμηθείς, ακόμα και αν οι δυνάμεις σου είναι εξαντλημένες;

Η ακόμη, πόσες φορές σου έχει τύχει να ξυπνήσεις κατά τη διάρκεια του ύπνου σου, όχι επειδή κάποιος γείτονας αποφάσισε να ακούσει μουσική στη διαπασών, αλλά επειδή υπάρχουν σκέψεις που εισβάλλουν στο μυαλό σου και το κυριεύουν;

Η αϋπνία δεν είναι κάτι ξένο. Αντιθέτως, οι γιατροί κάνουν λόγο για μια συνήθη διαταραχή, από την οποία πάσχουν ολοένα και περισσότερα άτομα τα τελευταία χρόνια και οφείλεται σε αιτίες, όπως το στρες, η κατάθλιψη, το άγχος ή οι αλλαγές στο περιβάλλουν και τις καθημερινές συνήθειες του ατόμου.

Τι μπορείτε να κάνετε, αν δυσκολεύεστε κι εσείς να μπείτε στην αγκαλιά του Μορφέα;

Ξεχάστε το ζεστό γάλα, τα προβατάκια, τη χαλαρή μουσική ή το καυτό μπάνιο και εντάξτε στις βραδινές διατροφικές σας συνήθειες το θαυματουργό γεύμα που δημιούργησαν δύο ειδικοί.

Διαβάστε περισσότερα στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Διατροφή Ύπνος αυπνία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ