Στιλάτη από το πρωί -Προτάσεις για να απογειώσεις το casual look [εικόνες] - iefimerida.gr

Στιλάτη από το πρωί -Προτάσεις για να απογειώσεις το casual look [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Casual εμφάνιση ίσον άνεση και άνεση ίσον ευχαρίστηση.

Οι διαδρομές μιας γυναίκας στην πόλη γίνονται απολαυστικές όταν νιώθει όμορφα με την εμφάνισή της. Στην εκκίνηση της ημέρας ο διαθέσιμος χρόνος είναι ελάχιστος και το άγχος για να τα προλάβουμε όλα είναι τις περισσότερες φορές το κυρίαρχο αίσθημα που σαφώς μπορεί να οδηγήσει σε στιλιστικά ατοπήματα. Τα it girls επιμένουν ότι ο χρύσος κανόνας για μια εμφάνιση που συνδυάζει άνεση και στιλ είναι να ξέρεις τι σου ταιριάζει.

Μια total casual εμφάνιση μπορεί να μην είναι βαρετή αν έχει γίνει «έξυπνος» συνδυασμός. Οι fashion editors μιλούν για τον κανόνα “+1” στην εμφάνισή μας.

Αν βασικά, casual κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας συνδυαστούν με ένα ιδιαίτερο αξεσουάρ, παπούτσι ή τζάκετ δημιουργείται μια απρόσμενα stylish εμφάνιση.

Oι καθημερινές μας εμφανίσεις αποκτούν ενδιαφέρον αν δημιουργήσουμε με ευελιξία συνδυασμούς που μας κάνουν να νιώθουμε καλά.

Προτάσεις για τις καθημερινές σας εμφανίσεις στo ΒΟVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μόδα CASUAL EMΦΑΝΙΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ