Το παρασκήνιο του «διαζυγίου» της Ελένης Μενεγάκη με τον Γρηγόρη Γκουντάρα [βίντεο] - iefimerida.gr

Το παρασκήνιο του «διαζυγίου» της Ελένης Μενεγάκη με τον Γρηγόρη Γκουντάρα [βίντεο]

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: NDP Photo Agency
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έντονο φαίνεται πως είναι το παρασκήνιο της αποχώρησης τους Γρηγόρη Γκουντάρα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha.

Σύμφωνα με όσα μετέφερε το η Τζωρτζέλα Κόσιαβα στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» ο δημοσιογράφος φέρεται να μην δέχτηκε την πρόταση που του έγινε: «Η πρόταση ήταν να παραμείνει πίσω από τις κάμερες αλλά με μείωση μισθού. Ο Γρηγόρης δεν δέχτηκε τη μείωση μισθού», είπε συγκεκριμένα η δημοσιογράφος του «E».

Παράλληλα, αποκάλυψε και μία δεύτερη ηχηρή αποχώρηση από την μεσημεριανή εκπομπή του Alpha. «Η Κατερίνα Ζαρίφη φεύγει από την Ελένη Μενεγάκη μετά από 11 χρόνια συνολικής συνεργασίας ΑΝΤ1 και Alpha», είπε η δημοσιογράφος και τόνισε πως: «Εκκρεμεί ένα ραντεβού με τον Alpha, με διευθυντικό στέλεχος, την Ιζαμπέλα Σασλόγλου, για το εάν η Κατερίνα Ζαρίφη θα παραμείνει στο ενεργητικό του Alpha. Από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη αποχώρησε».

Πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ