Colette: Τέλος εποχής για την πιο ιστορική μπουτίκ του Παρισιού [εικόνες] - iefimerida.gr

Colette: Τέλος εποχής για την πιο ιστορική μπουτίκ του Παρισιού [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ειδίκευση στα ιδιαίτερα ρούχα και αξεσουάρ, η μπουτίκ Colette, ο απόλυτος προορισμός για τις απανταχού λάτρεις της μόδας, ανακοίνωσε το κλείσιμό της μετά από 20 χρόνια, με το Παρίσι να χάνει ένα στιλιστικό του έμβλημα και τους ανθρώπους του χώρου να κάνουν λόγο για «τέλος εποχής».

«Όπως όλα τα καλά έχουν ένα τέλος, έτσι και το Colette, μετά από 20 υπέροχα χρόνια θα κλείσει στις 20 Δεκεμβρίου του 2017. Η Colette Roussaux θέλει πλέον να ξεκουραστεί, και το Colette δεν υφίσταται χωρίς την Colette»,ανακοίνωσε η εταιρεία.

Το κατάστημα ιδρύθηκε το 1997 από την Colette Roussaux και τα τελευταία χρόνια διοικείται από την κόρη της Sarah Andelman, που είναι γνωστή για αιρετική της προσέγγιση στη μόδα.

Ακόμα και οι λευκές γυαλιστερές του σακούλες με τα μπλε χερούλια και το γνώριμο logo, έχουν τη δική τους πορεία στον κόσμο της μόδας, αφού εύκολα θα τις διακρίνει κανείς στα χέρια των παρευρισκόμενων στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού.

Διαβάστε τη συνέχεια και δείτε τι έχει πει για τη μπουτικ ο Καρλ Λάγκερφελντ στο BOVARY.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ