Πρέσινγκ στον Σαμαρά από γαλάζιους να επιτεθεί στο ΠΑΣΟΚ - iefimerida.gr

Πρέσινγκ στον Σαμαρά από γαλάζιους να επιτεθεί στο ΠΑΣΟΚ

Πρέσινγκ στον Σαμαρά από γαλάζιους να επιτεθεί στο ΠΑΣΟΚ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ισχυρές πιέσεις από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που του ζητούν να σταματήσει το άτυπο μορατόριουμ με το ΠΑΣΟΚ δέχεται το τελευταίο διάστημα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Οι δημοσκοπήσεις που δείχνουν ότι η Νέα Δημοκρατία έχει «κολλήσει» σε ποσοστά που στην καλύτερη περίπτωση αγγίζουν το 30% προβληματίζουν πολλούς βουλευτές οι οποίοι εκτιμούν ότι το κόμμα πρέπει να απαγκιστρωθεί το συντομότερο δυνατόν «από τις δουλίες της κυβέρνησης Παπαδήμου »

Οι βουλευτές αυτοί έχουν μεταφέρει τις απόψεις τους σε συνεργάτες του κ. Σαμαρά και έχει εισηγηθεί να υπάρξουν σκληρές επιθέσεις σε υπουργούς του ΠΑΣΟΚ αλλά και προσωπικά στον κ. Παπανδρέου όσο είναι ακόμα αρχηγός του κόμματος.

Ένα δείγμα της αποδοχής αυτών των εισηγήσεων ήταν και η αποχώρηση της ΝΔ από την συζήτηση της ρύθμισης Παπαϊωάννου για τις αποφυλακίσεις ενώ είναι πιθανό να υπάρξει επανάληψη εφόσον προχωρήσει το νομοσχέδιο για την αποποινικοποίηση της χρήσης ναρκωτικών.

Πάντως, ο κ. Σαμαράς ζυγίσει τις εισηγήσεις σε σχέση με οφέλη και ζημιές που μπορεί να προκύψουν καθώς υπάρχουν και τα μετριοπαθή στελέχη του κόμματος που δεν τις εγκρίνουν και ενδεχομένως αντιδράσουν εφόσον υιοθετηθούν σκληροπυρηνικές απόψεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ