Βροχή τα likes -Η Μενεγάκη, ανάμεσα στις συσκέψεις, ποστάρει φωτογραφίες της με μαγιό [εικόνα] - iefimerida.gr

Βροχή τα likes -Η Μενεγάκη, ανάμεσα στις συσκέψεις, ποστάρει φωτογραφίες της με μαγιό [εικόνα]

menegaki
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί το φετινό καλοκαίρι να μην είναι σαν τα άλλα, γεμάτο μόνο με ανέμελες στιγμές στην Ανδρο, ωστόσο η Ελένη Μενεγάκη βρίσκει την ευκαιρία να κάνει και τις βουτιές της στα Αχλα.

Μετά από μια άκρως δύσκολη, επαγγελματικά, χρονιά, η Ελένη Μενέγακη φέτος, αναγκάζεται να πηγαινοέρχεται ακόμη και τώρα, μέσα Ιουλίου, Ανδρο-Αθήνα, συνεχώς, προκειμένου να συμμετέχει σε συσκέψεις στο κανάλι για τη νέα σεζόν. Πρόσωπα που ήταν δίπλα της για πολλά πολλά χρόνια αποχωρούν από την εκπομπή, όπως ο Γρηγόρης Γκουντάρας, νέα αναζητούνται και έτσι ο χρόνος της παρουσιάστριας το φετινό καλοκαίρι μοιράζεται διαφορετικά και όχι και τόσο ανέμελα.

Φυσικά, η παρουσιάστρια, στο ενδιάμεσο και χρόνο για τις βουτιές της βρίσκει αλλά και για να ασχοληθεί με τους λογαριασμούς της στα social media. Κάπως έτσι, χθες ανέβασε μια ακόμη φωτογραφία της με μαγιό επιδεικνύοντας τα κάλλη της και κερδίζοντας άπειρα like!

Βροχή τα likes -Η Μενεγάκη, ανάμεσα στις συσκέψεις, ποστάρει φωτογραφίες της με μαγιό [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελένη Μενεγάκη μαγιό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ