ΚΚΕ: Απαράδεκτη και απρόκλητη η επίθεση των ΜΑΤ σε εργαζόμενους στην Κοζάνη - iefimerida.gr

ΚΚΕ: Απαράδεκτη και απρόκλητη η επίθεση των ΜΑΤ σε εργαζόμενους στην Κοζάνη

Φωτογραφία: EUROKINISSI / ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απαράδεκτη και απρόκλητη χαρακτήρισε το ΚΚΕ την επίθεση των ΜΑΤ κατά της συγκέντρωσης εργατικών σωματείων και φορέων στην Κοζάνη, κάνοντας λόγο για τραυματισμό αρκετών διαδηλωτών.

«Οι εργαζόμενοι της Κοζάνης, τα σωματεία και οι ενώσεις τους, καλούσαν σε συγκέντρωση ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, την ώρα που πραγματοποιούταν συνέδριο για τη λεγόμενη ''παραγωγική ανασυγκρότηση'' της περιοχής και της χώρας, όπως έχουν κάθε δικαίωμα κι όχι μόνο τους απαγορεύτηκε η προσέγγιση του χώρου του συνεδρίου, αλλά δέχθηκαν και την απρόκλητη επίθεση της αστυνομίας», αναφέρει το ΚΚΕ.

«Οι εργαζόμενοι, ο λαός, οφείλουν να συνεχίσουν και να δυναμώσουν τους αγώνες τους ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης - ΕΕ - κεφαλαίου, καθώς και στον αυταρχισμό και την καταστολή που τη συνοδεύουν» καταλήγει το ΚΚΕ στο σχόλιό του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΚΕ κοζανη ΜΑΤ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ