Τα εκπληκτικά beauty looks που ξεχώρισαν στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι [εικόνες] - iefimerida.gr

Τα εκπληκτικά beauty looks που ξεχώρισαν στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα βλέμματα όλων μας ήταν στραμμένα στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, όπου κορυφαίοι οίκοι υψηλής ραπτικής παρουσίασαν τις εκπληκτικές τους δημιουργίες για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2017.

Οι πασαρέλες ντύθηκαν με τις avant garde δημιουργίες των σχεδιαστών, που συνδύασαν το καλλιτεχνικό τους ταλέντο με τη φαντασία και την καινοτομία.

Καμία όμως από αυτές τις εκπληκτικές συλλογές της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού δεν θα μπορούσε να ήταν ολοκληρωμένη, αν στα backstage δεν βρίσκονταν τα ταλαντούχα χέρια διάσημων makeup artists & hairstylists, που κάθε φορά παίζουν σπουδαίο και καθοριστικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα, ορίζοντας τις τάσεις της ομορφιάς που θα απασχολήσουν κάθε επόμενη σεζόν.

Οι Haute Couture οίκοι επαναπροσδιόρισαν το στιλ και οι άνθρωποι που επιμελήθηκαν τα beauty looks δημιούργησαν «κινητά έργα τέχνης», τέσσερα από τα οποία ξεχώρισαν.

Τέσσερα από τα beauty looks που ξεχώρισαν στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ