Wimbledon: Διπλό σοκ- Αποσύρθηκε λόγω τραυματισμού ο Τζόκοβιτς, αποκλείστηκε ο Μάρεϊ - iefimerida.gr

Wimbledon: Διπλό σοκ- Αποσύρθηκε λόγω τραυματισμού ο Τζόκοβιτς, αποκλείστηκε ο Μάρεϊ

Φωτογραφία: AP/ Alastair Grant
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο φαβορί για την κατάκτηση του Wimbledon, ο Νόβακ Τζόκοβιτς και ο Αντι Μάρεϊ, είδαν τις ελπίδες τους να... συντρίβονται στα προημιτελικά.

Ο Τζόκοβιτς αναγκάστηκε να αποσυρθεί στο δεύτερο σετ της αναμέτρησής του με τον Τόμας Μπέρντιχ, έχοντας χάσει το πρώτο σετ, εξαιτίας ενοχλήσεων στο χέρι.

Νωρίτερα, ο Αντι Μάρεϊ αποκλείστηκε. Ο τενίστας που κατέκτησε πέρυσι το τουρνουά, έχασε από τον Σαμ Κουέρι με 6-3, 4-6, 7-6, 1-6, 1-6

Αντίθετα, κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε ο Ρότζερ Φέντερερ, ο οποίος νίκησε τον Μίλος Ράονιτς (6-4, 6-2, 7-6), και πέρασε για 12η φορά στα ημιτελικά του Wimbledon. Τώρα ο Ελβετός, που έπαιξε το 100ο ματς του σε αυτό το τουρνουά, θα αντιμετωπίσει τον Μπέρντιχ.

Τέλος, ο Μάριν Τσίλιτς έβαλε «φρένο» στον Ζιλ Μιούλερ, ο οποίος είχε καταφέρει να αποκλείσει τον Ραφαέλ Ναδάλ στον προηγούμενο γύρο. Ο Τσίλιτς επικράτησε με 3-6 7-6(6) 7-5 5-7 6-1 και θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Κουέρι στα ημιτελικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ wimbledon Νόβακ Τζόκοβιτς Αντι Μάρεϊ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ