Ohh Boy! Ο απόλυτος προορισμός στο Παγκράτι είναι ένα επιφώνημα! [εικόνες] - iefimerida.gr

Ohh Boy! Ο απόλυτος προορισμός στο Παγκράτι είναι ένα επιφώνημα! [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καλοκαίρι στο καυτό από τις υψηλές θερμοκρασίες και άδειο κέντρο της πόλης σημαίνει μάλλον μπελάς, παρά απόλαυση, ιδιαίτερα αν οι φίλοι σου βρίσκονται σε κάποια από τις εξωτικές, πανέμορφες παραλίες της χώρας μας με τις χρυσές αμμουδιές.

Κι όμως δεν χρειάζεται να απογοητεύεσαι! Αν η άδεια σου αργεί ακόμα να έρθει, υπάρχει μια περιοχή της Αθήνας που είναι γεμάτη ζωή, χαμόγελα και κίνηση και αυτή δεν είναι άλλη από το Παγκράτι. Μια ιστορική γειτονιά πολύ αγαπητή ανάμεσα στους ανθρώπους της τέχνης και όχι μόνο, αφού την προτιμούν ολοένα και περισσότερο, όσοι επιθυμούν να συνδυάζουν τη χαλάρωση με τη διασκέδαση και το καλό φαγητό με βασική αρχή την παρεϊστικη διάθεση.

Κάπου εκεί λοιπόν ανάμεσα στις διάσημες πλατείες της βρίσκεται η Αρχελάου και ένα από τα πιο in στέκια της, που θυμίζει νησί, χάρη στη μίνιμαλ αισθητική του, τα στοιχεία της σκανδιναβικής διακόσμησης, τα μεγάλα του τζάμια που αφήνουν το φως του ήλιου να μπαίνει μέσα άφθονο, τις τουλίπες και τους ηλίανθους, αλλά και τη δροσερή του ατμόσφαιρα.

Πρόκειται για το Ohh Boy που αν και είναι καινούριο στολίδι του Παγκρατίου, έχει κερδίσει θερμές κριτικές και μετράει πολλούς πολλούς φίλους.

Δείτε τους χώρους και διαβάστε λεπτομέρειες στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ OHH BOY
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ