Παγάκια με αρωματικά χόρτα και λάδι

Παγάκια με αρωματικά χόρτα και λάδι

Αυτή η εκπληκτική ιδέα σας διευκολύνει όχι μόνο να κάνετε καλές συνταγές, αλλά να βρίσκετε φρέσκα αρωματικά ακόμη κι όταν δεν είναι η εποχή τους.

Τα αρωματικά στην κατάψυξη με ελαιόλαδο δεν μαυρίζουν, ούτε χάνουν το άρωμα και τις ευεργετικές τους ιδιότητες.
Ρίξτε τα στις σάλτσες, στα μακαρόνια, στο ριζότο, στις σαλάτες, στα ψητά ή χρησιμοποιείστε τα για να ψήσετε κρέατα, λαχανικά, κρεμμύδια κλπ.

Υλικά

  • Αρωματικά παντός είδους: μαϊντανό, άνιθο, ματζουράνα, βασιλικό, δενδρολίβανο κλπ
  • Ελαιόλαδο ποιότητας, όσο χρειαστεί
  • Παγοκύστες

Εκτέλεση

  • Κόψτε τα αρωματικά κάπως χοντρά, ή βάλτε ολόκληρα τα φύλλα
  • Τοποθετήστε τα στην παγοκύστη που επιλέξατε, καλύψτε με ελαιόλαδο και βάλτε τα στην κατάψυξη

Κάποιοι χρησιμοποιούν και βούτυρο για να κάνουν τα αρωματικά παγάκια τους:

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.